Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2007 nie mogę wejść na stronę ztm a szukam połączenia z centrum na ul 1 maja w Ursusie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona krowa 0 Napisano Październik 29, 2007 A mi nie działa GG i nie mogę wejść na Allegro, a zaraz kończy się moja aukcja. Noż kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2007 ja pierd...lę co z tym netem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lololo Napisano Październik 29, 2007 Do Ursusa napewno 517 jedzie z Centrum. Kończy na pętli na osiedlu Niedźwiadek. Czy jest po drodze ul 1 maja nie wiem, ale zawsze możesz się przesiąść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mistrz cientej riposty 0 Napisano Październik 29, 2007 Akcja \"Kobiety na traktory\" juz dawno się skończyła;) trochę się spóźniłaś, cociaz może jeden ciągnik się tam znajdzie dla Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytam mądrzejsze Napisano Październik 29, 2007 milagros sama jest dobry ciągnik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona krowa 0 Napisano Październik 29, 2007 Działa Ci Allegro, Lusesita? ZTM działa. Jak mam sprawdzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margerita. 0 Napisano Październik 29, 2007 apokalipsa nadchodzi...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 29, 2007 allegro mi nie działa chyba zresetuję cholerę :O... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona krowa 0 Napisano Październik 29, 2007 Ja zresetowałam - bezskutecznie. Ależ mnie to wkurwia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandywendy 0 Napisano Październik 29, 2007 eee tam.. mi allegro działa tylko to parszywe gg....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja juz myśłałam że serio Napisano Październik 29, 2007 potrzebujecie pomocy, ech łochy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona krowa 0 Napisano Październik 29, 2007 A możesz się zalogować? GG odżyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandywendy 0 Napisano Październik 29, 2007 no zalogowac to sie nie da...kuuuurna ;) ale aukcje da sie poogladać ;) sorki za wprowadzenie w błąd ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szalona krowa 0 Napisano Październik 29, 2007 Ale pobluzgałam, aż mi wstyd :O Chwilowo wróciło do normy u mnie. Luśka pewnie rotrzaskała kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach