Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qzct

Poszlam z facetem do lozka po 3 tyg a teraz boje sie, ze mnie zostawi

Polecane posty

Gość qzct

Chcoiaz wszystko jest ok to zaluje, ze tak szybko sie na to zgodzilam:(

Gość geneieve25
ja poszlam po dwoch dniach i mnie ie zostawil.ale jak jest kawal ch...to będzie ci to wygadywal. moja droga odsuń uczucia od łóżka to nie bęziesz cierpieć.traktuj wszystko jako formę rozrwki. nie angażuj się. to on ma cię kochać. a potem jak ci bedzie z im dobrze to ty jego bedzie ci wygadywal niestety tak ale.....znam z 10zwiazkow malzenskich ktore zaczęły się wyłącznie od seksu:Dpowodzenia

Gość moze cie wziasc za latwa
bo sie szybko z nim puscilas :(

poza tym moze stwierdzic, ze woli poszukac porzadniejszej i bardziej szanujacej sie dziewczyny

Gość plumPlum
tez bym załowała..dlatego teraz zamierzam z tym czekac az poczuje ze kocham i jestem kochana...

tyle porzadnych dziewczyn wokolo. z czasem sie moze takiej zechciec temu twojemu facetowi i odejdzie od ciebie do takiej porzadnej, co sie bardziej szanuje

Gość buka
Sami tu obrońcy czystosci...:D

\"ale.....znam z 10zwiazkow malzenskich ktore zaczęły się wyłącznie od seksu powodzenia\" to mój jest 11-sty :-)

Gość eeee tam
ja poszłam od razu i nadal z nim jestem - 7 rok. nie wypomina mi tego, czasem się razem z tego śmiejemy że nam się tak śpieszyło :) Ani ja ani on nie jesteśmy z ludzi którzy na co dzień szaleją. Po prostu tak wyszło :) Nie żałuję.

Gość Wrom
Czy wy macie jakąś obsesję na chodzenie bez sypiania ze sobą. Przecież każdy normalny facet nie będzie na dłuższą metę z kobietą bez współżycia, no chyba żebyrobił to z inną.

ale wielu facetom naprawde zalezy zeby dziewczyna byla porzadna i nie byla za latwa

Gość bylam 4 lata
z facetem z ktorym piszlam do lozka po 3 tyg i to ja jego zostawilam ;) tez w sumie troche zalowalam wtedy ze nie poczekalam ale okazalo sie ze bez powodu

Gość moze Cie wziac za latwa
A co to znaczy, ze dziewczyna jest porzadna?

Gość Porcelainnnnnnnnn
Zaraz zaraz, a facet to co??? Może być taki łatwy??? Wielu dziewczynom także zależy na tym żeby nie być z męską dziwką tylko z szanującym się facetem ;)

porzadna dziewczyna to taka, ktora nie miala wielu partnerow, nie dzie szybko do lozka, nie uprawia przygodnego seksu, kocha sie tylko w stalym zwiazku, z prawdziwej milosci, z facetem, z ktorym aktualnie chce spedziec reszte zycia

Gość ja tez poszlam do lozka z
facetem po 3 tygodniach :) w styczniu minie 8lat jak jestesmy ze soba.. a od 3lat jestemy malzenstwem ...

Gość Porcelainnnnnnnnn
Aha czyli zdaniem przedmówczyni kobiety nie mają prawa czuć pożądania, ani chcieć seksu, a jak już to tylko i wylacznie iść do łózka z miłości? Twoim zdaniem kobiety nie maja potrzeb seksualnych?? Troche staroświeckie podejście, i masochistyczne nieco, a z jakiej paki dziewczyny mają się umartwiać, czekać do usranej śmierci na tego jedynego, broń Boże nie uprawiać seksu z innymi bo wezmą cię za "łatwą".... bezsens totalny toż to istne średniowiecze!!!

porzadna dziewczyna po prostu powinna byc cnotliwa i dobrze sie prowadzic. to taka inwestycja w siebie, zeby potem jej maz byl z niej dumny, na zasadzie, moja zona jest porzadna, nie miala pol miasta facetow w lozku, nie puszczala sie i nie miala nigdy przygody, jest taka porzadna i wartosciowa itp.

Gość to ja chciałam
z wieloma spędzić resztę życia:D:D:D

Gość Porcelainnnnnnnnn
to było do "moze cie wziac za latwa", oczywiscie. Do tej siostry zakonnej która lubi się umartwiac, wyjdzie za mąż za swojego pierwszego mężczyzne któremu odda cnotę i ktory jestem pewna!! NIE będzie prawiczkiem

Gość Porcelainnnnnnnnn
Ha ha ha jasne, moja droga cnotko burdele sa pełne mężów takich żonek jak ty

Gość doto ja chciałam
to ludzka rzecz:) to ja chciałam

Gość Wredna sukaaaa
Moja znajoma oddala sie facetowi dopiero po 11 miesiacach . Jeszcze razem pochodzili a potem ja zdradzil:P Nie ma zasady kochani:) teraz bierze slub z takim jednym z ktorym sie bzyknela na 2 spotkaniu:P a on to wpatrzony wnia jak w obrazek ps mial duzo dziewczyn i chyba sie zakochal biedny:P ja chodze do lozka max po miesiacu :P

Gość Porcelainnnnnnnnn
Moje drogie nie ma co sobie żałować wierzcie mi, faceci sobie nie żałują dlaczego my mamy się umartwiać?? Z jakiej paki?? To bezsensowne i głupie. Udawać że nie mamy popędu?? głupota... i to w imię czego? Żeby potem facet miał "porządną żonę", taką niewydymkę która niewiele będzie umiała w łóżku...porażka

i przez to, ze szybko chodzicie do lozka macie wielu partnerow i rozdrabniacie sie na drobne. nie sztuka byc atrakcyjna kobieta, co miala wielu facetow, sztuka byc atrakcyjna i porzadna kobieta, ktora sie nie puszcza i nie miala wielu partnerow

a doswiadczenie mozna zdobywac w stalych zwiazkach, poza tym od tego bujnego doswiadczenia faceci naprawde wola to, ze ich kobieta, sie nie puszczala, nie miaala wielu facetow nie miala zadnych przygod