Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qzct

Poszlam z facetem do lozka po 3 tyg a teraz boje sie, ze mnie zostawi

Polecane posty

Gość to ja chciałam
No masz rację 5 to stanowczo za dużo. Jeden za mało.Czyli 2 jest w sam raz. Dobrze, ze na nia trafiłeś:D

zdarza mi sie to poraz pierwszy,przez te reklamy z boku, nie potrafie sie skupic by cos napisac, pisze z bledami, i predzej jajo holenderskie zniose niz kupie cos tej firmy, i tak zapomialem o co chodzi. Przepraszam

Gość buka
A teraz może coś na temat?:)

Gość number111
ale ale czytam te wasze opinie i sama nie wiem co powiedziec poporstu opowiem Wam jak to bylo u mnie.Uwazam sie za atrakcyjna dziewczyne nie zadna pieknosc , laseczke barbi ale normalna zadbana i dziewczyne.Mialam swietny kontakt z facetami i troche ich sie przewinelo przez moje zycie pozwalam sobie z nimi na jaies tam pieszczoty(oczywiscie z facetem z ktorym bylam)ale czulam ze to nie ten i nigdy nie dochodzilo do niczego wiecej chodzi o seks a bylam z nimi po kilka miesiecy.A 4lata temu poznalam chlopaka nie imponowal mi uroda kasa itd.popostu polubilam go mielsmy swietny kontakt i moje serduszko zabilo mocniej i w po 2tygodniach przespalam sie z nim to byl moj pierwszy facet w lozku i jestem z nim nadal mamy pieknego synusia.Teraz z perspektywy czasu zaluje troszke ze to stalo sie tak szybko!pomimo tego ze moj facet docenia to ze bylam jego pierwsza, ale mowi ze gdyby tak nie bylo to on nie wie czy by ze mna byl.Ja mysle ze to wiele zalezy od kobiety i meszczyzny kazdy jest inny i ma inne zasady i mozna sie tu sprzeczac i sprzeczac a kazdy i tak robi jak uwaza.Jezeli ktos jest sobie pisany to nic i nikt tego nie zmieni.

Gość ja mam tak
poszlam z facetem juz na drugim spotkaniu do lozka i juzrok jest moim kochankiem i do tej pory wypomina mi to ze nie puscilam sie z nim na pierwszym spotkaniu a on tak bardzo chcial...hahah :D

Gość ....******
Bądź z siebie dumna jak i my jesteśmy:D

Gość upupupupupupupupupupupupup

Znam parkę,która przespała się ze sobą w drugim tygodniu znajomości.On rozpowiada o tym całemu światu,włącznie o pozycjach,w których się kochają.Ona w moich oczach jest zwykłą szmatą,bo od niej wyszła inicjatywa,a on to zwykły gnojek,że o tym opowiada./