Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qzct

Poszlam z facetem do lozka po 3 tyg a teraz boje sie, ze mnie zostawi

Polecane posty

Gość bylam 4 lata
chcialabym dodac ze on byl moim pierwszym facetem i na razie jedynym wiec o puszczaniu sie nie ma mowy

Gość Porcelainnnnnnnnn
Taaaak, jasne odmawiaj sobie wszystkich przyjemności, ciekawe czy twój mąż to doceni! Raczej wątpię. Co, będzie wszystkim dookoła powtarzał że ma porządną żonę?? A co ty z tego będziesz mieć?? A twój chłopak, tez jest taki nieskalany i czysty, co??? Hm, sadzę że nawet nie masz chlopaka bo gdyby tak było to nie wypisywalabys tutaj tych staroświeckich bzdur

Gość bylam 4 lata
poza tym uwazam ze jak facet sie naprawde zakocha - a nie szuka sobie panny odhaczajac z listy "bogata, studia wyższe, nie puszcza sie"- to duze doswiadczenie go nie wystraszy

Gość Porcelainnnnnnnnn
Wiecie co mnie najbardziej wkurza?? Takie teksty: "Faceci wolą...", "Faceci chcą..." "Wszyscy faceci chcą mieć porządną..."itp, itd. Boże dziewczyno czy ty myślisz tylko o tym co chcą faceci??? A w dupie to miej!! Ty myśl o sobie a nie bądź bezwolną maszynka do wypełniania woli facetów!!! Nie poniżaj się tak babo!!!

Gość lubie sex i mam prawo
Facet jak ma ochote to sie byzka, ja tez to robie i nic w tym zlego nie widze. Nie bede udawala cnoty. Sex to ludzka rzecz :P A zaden facet tak naprawde nie doceni cnoty co po roku czekania zaoferuje mu tylko pozycje misjonarska w szarawej poizamce w grochy:P

Gość moze cie wziasc za latwa
jestem facetem i nigdy nie mialem zadnych przygod, a z dziewczyna co ma opinie niespecjalnie przesadnie cnotliwej to sie nie umawiam nigdy

Gość Porcelainnnnnnnnn
Ha ha ha akurat uwierzę w to że jesteś facetem. A jeżeli tak, to pewnie żadna cię nie chce i dlatego tak tutaj wypisujesz he heh e dobra spadam bo bez sensu ta dyskusja każdy żyje jak chce a kobiety mają prawo do seksu!!! rozumiecie?? Mają prawo i już!!! :) Koniec kropka.

gdybym wyszla w sexi panterkowej koszulce to bys sie zsikal z wrazen, cnotka co by ci pokazala kawalek piersi po roku by sie nie pociagala:P

i oczywiscie studia tez dosc istotne w przypadku szukania dziewczyny, dziwnie bym sie czul z dziewczyna co zakonczyla edukacje na szkolnictwie srednim, tymbardziej jesli nie ma matury to juz w ogole

A tak w ogole to jestem pryszczatym zakompleksionym matołkiem i wieczorami placze przy komputerze że nie chce mnie żadna baba buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

interesuja mnie kobiety jednoczesnie atrakcyjne i bardzo porzadne

Moja znajoma kiedys mnie zapytala czemu ja facet zdradza. Powiedziala jej prosto z mostu, ze nie dziwne jak udaje cnote i chodzi wworkach pokutnych w pracy i po domu a jedyna pozycja jest pozycja klasyczna. Zaczal sie prowadzac z super laska.

ale takie mnie nie chcą.... dlatego wyzywam się na tym forum buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( :( :( kobiety czemu mnie nie chcecie buuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! aż sie zasmarkałem z płaczu

to sa podzywy. mam atrakcyjna narzeczona, miala przede mna 2 partnerow, nie stracila cnoty w wieku 15 lat po pijaku, ze mna poszla do lozka po pol roku i jest naprawde porzadna, ladna i seksowna i super w lozku. i takich kobiet zycze wszystkim facetom

Gość wrommek
eee to jakas dziwa jak miala 2 facetow przed toba, feeee ja bym taka pogardzil max moze miec jednego ale dwoch? smieszny jestes koles, ale dziwa:P

Gość bylam 4 lata
o rany..." moze cie wziasc za latwa" a zakochac sie - wiesz co to znaczy? nie "szukać" i "znaleźć" a ZAKOCHAĆ SIĘ?

Przestan pierdolic. Ok puscila sie z tymi dwoma po pijaku ale ze mna psozla do lozka po pol roku. Wczesniej lizalem jej tylko cipke ale to przeciez nie byl sex, kumasz?

hah straszna dziwa bo w wieku 24 lat jak ja poznalem miala 2 facetow przede mna, no straszna dziwa

Gość wrommek
jeszcze 24 lata i dwoch facetow? Ale puszczalska dziwa. Szok. Moja ksiezniczka ma 26 lat i jestem jej drugim i ja szanuje bo nie puszczala sie. Ale twoja to jakas ladacznica

no zakochac potrafie sie tylko w porzadnej kobiecie i to zrobilem :)

Jest porzadna bo tylko dala mi lizac cipke, sex po pol roku. Mi dala po pol roku, 2 pozostalym na dyskotece, za to ja szanuje, ze mi kazala czekac !!!!!!!!!!!!!!Moja lady:)

nie obrazaj mojej kobiety, bo jest naprawde porzadna, byla wczesniej w 2 dlugich powaznych zwiazkach i normalne, ze uprawiala seks z nimi. ja mialem wczesniej 4 kobiety, w tym jedna przygode, ale zaluje tej przygody. bardzo szanuje moja narzeczona, ze nie miala nigdy przygody itp.

a po drugie dala mi tylko lizac cipke!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to ja chciałam
może po prostu Ci nie powiedziała?

Gość wromek
A moja ma 26 lat i byla tylko w 1 zwiazku! To znaczy, ze jest porzadna bo twoja jak ma 24 lata i byla w 2 dlugich to znaczy ze zaczela szybko sie puszczac.

Gość wrommek
Jeszcze rozumiem jak miala 1 faceta ale dwoch? Ja bym sie jej brzydzil, pewnie lubi to robic, fuuu ale dziwa

w ciagu 6 lat miala 2 facetow, pierwszy raz miala w wieku 18 lat, znamy sie od dawna, bo wczesniej byla moja bliska kolezanka, przyjaciolka, wiec wiedzialem co jest grane, a wiedzac o tym, jaka jest cnotliwa zakochalem sie w niej. bardzo mozliwe, ze to ze ja mialem wiedze, ze na 100% jest porzadna sprawilo sie zakochalem, bo wiedzialem, ze to nie jest kot w worku

w ciagu 6 lat miala 2 facetow, pierwszy raz miala w wieku 18 lat, znamy sie od dawna, bo wczesniej byla moja bliska kolezanka, przyjaciolka, wiec wiedzialem co jest grane, a wiedzac o tym, jaka jest cnotliwa zakochalem sie w niej. bardzo mozliwe, ze to ze ja mialem wiedze, ze na 100% jest porzadna sprawilo sie zakochalem, bo wiedzialem, ze to nie jest kot w worku

Gość to ja chciałam
świadomośc, ze jest porzadna wystarczyla Ci do zakochania?śmieszne...

ale bardzo sie przyczynila, bardzo ona wzrosla przez to na wartosci w moich oczach napewno, jakbym wiedzial, ze miala 5 facetow to bym sie w niej napewno nie zakochal