Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie zdrady....

czy kazdy facet musi zdradzac???

Polecane posty

Gość boje sie zdrady....

jak to z Wami jest?Zawsze zadaje sobie to pytanie nie osadzam Was czyli meszczyzn ze kazdy zdradza, ale czy Wy porpstu musicie to robic?co Wam to daje? Zalozylam ten topik bo....mam faceta mamy dziecko od dwoch lat on jest moim pierwszym ja natomist jego nieee on mial sporo partnerek przede mna.Jesli chodzi o nasze pozycie seksualne to jest naprawde udane kochamy sie lubimy zmiany, kombinacje itd.w tej kwestji mysle ze rutyny nie ma.Ale obawiam sie ze kiedys moze mnie zdradzic bo wiem ze on lubi seksowne babki takie suczki ja nie do konca taka jestem.I choc moj facet mnie zapewnia ze za duzo by stacil mnie i dziecko to ja i tak czuje ze on to kiedys zrobi. Czy Wy musicie poprostu zdradzac?

Gość boje sie zdrady....
i wlasnie o to chodzi boje sie ze np.czasem tak raz na pol roku jak mam czasy wyskakujemy sobie ze znajomymi gdzies tzn.on z kolegami na balty a ja z koleznkami i wiem ze on jak wypije nie bardzo umie na d soba panowac i mysle ze na trzezwo jak by jakas dama sie do niego dobierala to by ulegl

Gość boje sie zdrady....
tzn.upijacie i zdradzacie

Gość B5.f
Bo sobie takich wybieracie 😡 skoro mial duzo kobiet przed toba, to mial powodzenie. Dobrze wiedzialas, co bierzesz, teraz nie narzekaj.

Gość boje sie zdrady....
ale wlasnie jak to jest tu niby kochacie tu rodzina badz nie i pozycie seksualne macie udane a nie umiecie sie oprzec kobiecie?musisce zdradzac

Gość boje sie zdrady....
nie prawda ze mial takie powodzenie bez przesady i nie rozumiem tu tej ironi poprstu sie kochamy dobralismy sie i juz jest na razem dobrze.Probuje tu zrozumiec co wami kieruje ze tak ryzykujecie i zdradzacie jesli w domu macie wszytsko co wam potrzeba

Gość boje sie zdrady....
ja nie twierdze ze my nie zdradzamy choc ja nigdy nie zdradzilam

Gość boje sie zdrady....
nooo wlasnie czarny tulipanie widze z cie to tez gnebi....dziwna to sytuacja czasem mysle zeby go gdzies wyslac na balety i podstawic jakas kolzeanke ale to wszytsko bez sensu

Gość B5.f
skoro mial duzo przed toba, musial miec powodzenie :o i widocznie jest uzaleziony od seksu/nowych kobiet. A moze myslalas, ze jak mial duzo kobiet przed toba, to sie wyszalal i nie bedzie mu w glowie zdrada?

Gość boje sie zdrady....
no wiesz moz i tak mysle ze mu juz staczy tymbardziej ze w lozku jest na bardzo dobrze.oboje lubimy seks ale to ze kiedys mial sporo partnerek to znaczy ze napewno bedzie zdradzal?

Gość bzykacz nadworny
ja Cie nie zdradze! Zawsze beę twój!

Gość bzykacz nadworny
Jak jestes ladna, to twoj :)

Ilośc partnerów .. nie ma nic z wpólnego z dradą.. po prostu żaleze od Was, oboje, o radości w Wasze związku, o jakości uczuć. Oczywiście że tych młody kwiatki flirtujac na lewo i prawo kuszą, ale czy musimy uleć ?

Gość boje sie zdrady....
no wlasnie czy musicie nie sadze aby facet ktory jest kuszony przez fajna lale zrezygnuje?????przecie obok????

Gość boje sie zdrady....
mysle za kazdy facet nie odpusci super laleczki ktora mu sie wdzieczy przed nosem

Gość boje sie zdrady....
no wlasnie i chcem pozanc opinie facetow ale cos ich malo albo boja sie przyznac

Gość boje sie zdrady....
ajjjj wyyy to raczej macie dwie glowki do myslenia ale dwie mysla wciaz jednym

Czy zdradą jest apanaszem facetów?.. Ile tych kobiet znam który cieszą się że mą zidzie na delegacji.. Nie padajmy w hypokryzji..

No tak słusznie.. to nic nie powiem o fecetów.. jak solidarnośc to solidarnośc.. he..he.. I kazdy zostenie z swoimi wapliwości..

ojejku wielka sprawa :) o ile nie ma żadnych konsekwencji to taki mały skok ma swój urok :)......i pamiętajcie że im krótsza smycz tym bardziej się wyrywa :)

pewnie, bójcie się dalej, nie myślcie o niczym innym to na pewno Was nie zdradzi głupie idiotki

reno - aż mi wstyd za płeć kobiecą i nie będę ich bronić tylko ze względu nas jajniki bo to nie fair

Gość a ja mam to juz za soba
zdradzil i sie przyznal, nie mowie, ze bylo mi wesolo, ale przebaczylam :) teraz znow jest cudownie. Pewnie powiecie ze jestem naiwna, ale ja tak nie uwazam. Zdaje sobie sprawe z tego, ze moze sie to powtorzyc, ale wiem tez ze on sie stara poki co. No i oczywiscie, ze narazie tego nie powtorzyl, chociaz zawsze moze pozostac ten % niepewnosci ;) Patrzac na to z drugiej strony, to przeciez zakazany owoc smakuje lepiej, wiec jesli nie jest tak bardzo zakazany jak mu sie wydwalo, to moze i na smaku stracil :)