Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaaa

czy jemu choc troszke na mnie zalezy????

Polecane posty

Gość zalamkaaaaaaaaa

wiec zaczne od tego ze poznałam superprzystojnego boskiego faceta wsyztsko szło jak nalezy do czasu.... po 2tyg naszej znajomosci(w zasadzie wyłacznie przez gg) wyjechał za granice.... (ps zapomniał mnie o tym poinformowac) po paru miesiacach odzyskalismy kontakt (nadal przez gg) tak mineły 3 miesiace codzinnego gadania po pare godzin ....:) i niestety te 3 miesiace przytwierdziły mnie do niego strasznie:( chłopak naprawde super itd itd itp wkoncu przyjechał do Polski spotkalismy sie było cudownie ale co moga dac człowiekowi 2 spotkania??!!!??eh w kazdym razie pozniej nadal gadalismy on znowu wrocil do kraju na tydzien ale ... no wąłsnie torche pogadalismy pusił mi pare syg i ...nic nie zaproponował spotkania niewiem czy on liczył ze teraz moja kolej ze moze mi sie narzuca, niewiem co mam o tym myslec?? ale raz w zyciu powiedziałąm sobie :DOSC TEGO!!! nie bede latac za facetami niech oni sie troche postaraja... wiec zmieniałm numer gg powiedziłąm : nie to nie od tamtego czasu minoł miesiac on znowu jest w kraju nic sie nie odezwał (moje kolezanki mowia ze teraz to wiadomo ze nie narzuca sie) w kazdym razie cholera wiem ze jestem głupia kretynka ale tak mnie strasznie korci kurcze mysląlm ze jestem twarda ale d*pa chce z nim utrzymac ten kontakt nie potrafie tak go wyrzucic z mojego zycia... i neiwiem czy sie wygłupic i cos napisac zagadc czy dac sobie spokoj bo on ma mnie w d*pie???

Gość nonpasarian
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!

Gość zalamkaaaaaaaaa
:( czemu nie nie nie?? bo az tak na mnie s*ra

hm.. to nie mozesz zadzwonic do niego i poprostu szczerze mu powiedziec co myślisz albo zaprosponuj spotkanie sama.. Bo jak bedziesz go tak olewac to pomysli ze nie ma u Ciebie szans to da sobie spokoj (zazwyczaj tacy są lenie;p) to zadzwon a jak odmowi to mu powiedz co myslisz albo daj sobie spokoj

Gość dochodze i dochodze
zapytaj sie go a nie jęczysz na forum:o