Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamyczek1984

kobietka od 4 lat zagubiona w milosci

Polecane posty

Gość kamyczek1984

Witajcie. Jestem dziewczyna, kobieta po zmianie plci... urodzilam sie w ciele chlopaka, ale tak naprawde zawsze czulam sie dziewczynka. Przeszlam wiele cierpienia az do dnia, w ktorym podjelam decyzje o zmianie swojej fizycznej plci... wiecej na temat transseksualizmu na stronie www.transseksualizm.pl. W szpitalu, w ktorym przechodzilam operacje narzadow plciowych poznalam chlopaka, w ktorym sie zakochalam. Bylo to jakies 4 lata temu. Ja z Gdanska, on z Wawy... dzielila nas odleglosc. Kochalam go bardzo, nadal kocham... tyle ze przez te 4 lata on kompletnie sie nie sprawdzil. 2 lata temu na raka zmarla mi mama - moja jedyna przyjaciolka, musialam przyjechac do Londynu do pracy. Poradzilam sobie. On nie byl nawet na pogrzebie mojej mamy. Teraz on pisze, ze mnie kocha, ze chce byc ze mna... ja tez go kocham, ale mu sie ufam. Moje pytanie - jak wybrnac z tej sytuacji, czy ktoras z Was kochala, ale brak zaufania nie pozwalal jej na danie szansy tej milosci... boje sie, ze jesli nie dam mu szansy strace go na zawsze, a z drugiej strony jesli mu ja dam - on mnie skrzywdzi, jak wtedy w Polsce. PS a to ja... www.kamyczek1984.sympatia.onet.pl

Gość kamyczek1984
dodam tylko, ze to konto na sympatii to wyraz mojego osamotnienia tu, to mialo byc takie "klina klinem", ale nie dziala.

Gość szurmak
cóż, jesteś zboczeńcem ... ale w czasch tolerancji

Gość szurmak
zboczeńcy to chorzy ludzie

Gość janeczka z miasteczka
w tych czasach wszystko jest mozliwe

Gość kamyczek1984
dodam tylko, ze nie jestem zboczencem

w 21 wieku nawet pedofil przestaje byc zboczony

Gość ale to całkiem możliwe
Kiedyś jak byłem młodszy wszedłem np do fryzjera męskiego i w progu mówiono mi że to fryzjer męski. Słyszałem wiele razy słowa od kobiet że mam dziewczęcą urodę z testów psychologicznych wyszło mi że w połowie jestem kobietą. W młodzieńczych latach kiedy dziewczyny i chłopacy trzymali się osobno, ja miałem koleżanki. W koniec końców fizycznie pociągały mnie tylko kobiety i męska świadomość zdominowała wszystko.

Gość kamyczek1984
odsylam do strony www.transseksualizm.pl, a moje zdjecia mowia same za siebie zazdrosne pasztety

hahaha to jeszcze niby mam zazdroscic tego zes sie z chlopa w babe zamienilas. dobre dobre

Gość mamusia muminka
kamyczku,jestes bardzo piekna kobieta.az mi sie nie chce wierzyc,ze to twoje zdjecia.cialo wyglada tak naturalnie. natwoim miejscu nie zabiegalabym o milosc tego chlopaka.jesli widzisz jak on sie zachowuje,to zrozum,nie ma sensu blaganie o uczucie.niech faceci sami za toba lataja. ps.kiedy przeszlas operacje zmiany plci i koncowa operacje?mam kolezanke angielke,ktora tez urodzila sie chlopakiem i przeszla wszystkie etapy operacji.jest szczesliwa osoba i nawet sama ale nie samotna.zycze duzo szczescia i wiary w siebie.

Gość kamyczek1984
dziekuje bardzo, przeszlam ja 4 lata temu, jesli chcesz, mozesz tej swojej kolezance dac namiar na mnie - poznam z checia. Dziekuje za mile slowa

Gość pasożyt
Czy znasz moją przyjaciółkę Rafalala ?

Gość kamyczek1984
nie, ale widzialam w tvn-ie

masz 23 lata i już po operacji zmiany płci jestes?? przecież to tzreba przejsc sporo badan, kuracji hormonalnych itp, a raczej lekarze nie przeprowadzaja czegos takiego u nastolatkow..

Gość Galakolli
zboczeńcy przerabiają się obsesyjnie

Gość a czy to ty
byłas w programie rozmowy w toku. btw jestes b. ładna. zycze szczescia

ja bym sie na Twoim miejscu nie afiszował az tak ze swoją zmianą płci... mało ktory facet to zaakceptuje... nie chodzi juz o tolerancje, bo tolerancyjny to ja mogę byc dla obcych ludzi... chodzi o to, ze wielu facetów nie przełamie się i nie pójdzie do łóżka z kims, kto był kiedys facetem..

Gość Góral z gór
Agata jest piękną kobietą , przekonałem się o tym . Zapewniam wielu \"macho\" że przeszkadzać wam może jedynie wasza kiepska psychika w związku z Agatą . Dlaczego nie jesteśmy razem ? To nasza sprawa . Jest bardzo młodą osobą , jednak udało się Jej pokonac wszelkie (ogromne!!!) trudności związane ze zmianą wyglądu . To tylko działa na plus dla Niej ( właściwie dla Ciebie Agatko:) Jeśli ruszycie wyobraźnią i wyobrazicie sobie taki problem u siebie może zrozumiecie jak ważna jest akceptacja dla Agaty . Jestem tzw 100% mężczyzną i patrzyłem na Agatke z uczuciem pożadaniem . Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Agatko ( wiesz kto ) ps.jeśli ktoś ma jakieś rozterki i pytania na ten temat chętnie odowiem.