Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satynna

Masakra.....co robic?

Polecane posty

Gość satynna

Bylam dzisiaj u fryzjerki. Chcialam zeby podciela mi wszystkie wlosy na dlugosc do brody, z tylu lekko krocej. A ta idiotka wyciela mi z tylu taki "zab", w dodatku wygolia kark maszynka! Teraz mam tak krotki wlosy, ze nawet nie moge zwiazac ich w kucyk!! jestem zalamana, szczerze :( :( :( poradzcie, co robic????? :O

ale tak sie wlosy kochana zazwyczaj scina sie je tnie z linia brody czyli u gory na karku sa bardzo krotkie wczesniej moglas powiedziec ze chcesz dluzsze:( no nic musisz jedynie odczekac az urosna:P

Gość satynna
ecch...najgorsze jest to, ze poprzednio fryzjerka tez scila mi wlosy b. krotko, wiec 2 miesiace czekalam az odrosna, a teraz wyraznie zaznaczylam, ze nie che scinac z dlugosci, tylko nadac im troszeczke inny ksztalt. A ta idiotka sciachala mnie, jak dawniej strzyzono dzieci "pod garnek"! mam 25 lat i fryzure na mala Zosie, czuje sie idiotycznie :( moze znacie jakies ladne fryzury, ktore mozna wymodelowac na bazie takiego gowna? :O :O

Gość satynna
myslalam o fryzurze typu victoria beckham, a mam kurde Janko Muzykanta :O help, jestm przybita wizja kolejnych miesiecy zapuszczania wlosow. Poza tym coraz bardziej sie utwierdzam w tym, ze dobry fryzjer to naprawde zradkosc. Wszyscy tna wedlug jednego szabloniu, nawet w tych niby dobrych salonach.

Gość ale sie uśmiałam
z tego Janka Muzykanta-wybacz :D :D :D

Gość satynna
fajnie, ze poprawilam humor, ale czekam na porady!!! Nie chce tej idiotycznej fryzury, zaraz ze zlosci sama wezme nozyczki i cos z tym zrobie!!!!!!

Gość może idź jeszcze raz
do fryzjera i zetnij sie na Annę Muchę? tego nie da sie spieprzyć, a będziesz wyglądała jak gwiazda :)

Chcesz porady? Weź se zetnij! Nożyczki...moje kochane...hmm.... Tnij! :D

tez kiedys dawno temu fryzjerka tak mi wycieła włosy i grzywke-na dodatek nierowno-ze przez cały dzien chodziłam w chustce na głowie bo nie mogłam na siebie patrzec i chciało mi sie pójsc i ostrzyc ja dokładnie tak samo

nic sie nie dało zrobic bo było tak krotko wiec najpierw kombinowałam przed lustrem z piankami i zelami a potem i tak musiałam ja zaakceptowac :O cięzko było, bo były łzy i nerwy

Gość satynna
Ariane, jestem rozczochrana i zla, poza tym ciezko zrobic sobie samej fotke od tylu. Moge ci opisac moj fryz: z przodu wlosy sa sciete do brody, z dluga, ukosna grzywka. Dramat zaczyna sie ztylu, poniewaz wlosy siegaja do lini wlosow na karku (tam,gdzie zaczynaja rosnac wlosy). Mam lekko falowane wlosy, ktore pod wlasnym ciezarem opadaja i przy skorze sa oklaniete, a u dolu robi sie taka opona (wlosy podwiniete pod spod, nie wiem, jak to inaczej opisac), ktora poszerza optycznie dol twarzy i nadaje mi wyglad przedszkolaka :O Tragedia.

Gość malinkowa
Znam ten bol... Kiedys tez mialam przyode z fryzierem obciela mnie ale za krotko wygladałam okorpnie, jakos je spinalam i jaks wygladałąm. Ale meczylam sie przed dłuzszy czas az odrosły. Straszne przezycie...brrr... :P

Gość satynna
Clara, ja mialam nerwy i lzy po sotatniej wizycie u fryzjerki, 2 mies temu. Wtedy obciela mnie jeszcze gorzej, nierowno z obu stron twarzy. Teraz, z lekkozapuszczonymi wlosami, poszlam do innej fryzjerki (kiedys juz sie u niej strzyglam i bylam zadowolona) i wyraznie poprosilam o nie skracanie wlosow, a jedynie nadanie im swiezego wygladu. To ona odpalila maszynek, zey "wyrownac konce", jak to okreslila. Dramat, znowu dwa miesiace gehenny i codziennego wsciekania sie przed lustrem. Osobom, ktore radza mi sciecie na palke, zycze, zeby przy najblizszej wizycie u fryzjera cos sie przypadkiem nie udalo.

może przód wyrównaj w miare możliwości do długości tyłu-ale nie dosłownie-i pocieniuj wtedy nie bedzie takiej widoczne rożnicy ze zbyt przykrotkim -wg Ciebie- tyłem

Gość satynna
kocia ciocia, dzieki, ale juz probowalam; jak je unosze, to wydaja sie jeszcze krotsze :(

a może za uszy weź przód-jesli sie da- albo jeszcze mam pomysł-Kożuchowska miała kiedys taka fajna krótka fryz własnie z krótkim tyłem i boki brała za uszy-miała tak pocieniowane i grzywka była dłuższa na ukos fryzura jej bardzo mi sie podobała

Gość bo mnie swiat zadziwia
tak na przyszlosc to nie zaluj na fryzjera . Czasami warto wydac wiecej kasy. Teraz juz wiesz dlaczego.

Gość satynna
Clara, tyle, ze to jest znowu skracanie wlosow, a ja wczesniej zawsze mialam dlugie i ciezko mi sie przestawic na krotkie :( ps. powinno sie karac frzyjerow. Jak malarz albo hydraulik cos schrzani, to musi to naprawic, a jak frzyjerka obetnie zle wlosy, to jeszcze bierze kase i jest zadowolona. glupie, bezmyslnie pipy

może tak sie da zrobic Twoja fryzure, tylko narazie miałabys troche krotszy tył albo fryzjerka obciełaby podobnie żeby do Twojego tyłu pasowało http://kobieta.wp.pl/kat,26399,wid,8542953,wiadomosc.html?ticaid=14ba8

Gość satynna
nie zalowalam!!! dobry salon, dobra fryzjerka, policzyla niemalo, a spieprzyla fryzure po calosci

nie mam pojecia jaki masz kształt twarzy i czy akurat w takich bedzie Ci dobrze a wydawać dużo na fryzjera tez nie zawsze jest dobrze ja ostatnio-cholernie tego żałowałam-wydałam 200zł-farbowanie i strzyżenie a strzyżenie i tak nie było po mojemu i w efekcie nosze zwiazane włosy.Dobrze ze co minuta powtarzałam zeby obcieła tak zebym mogła na wszelki wypadek zwiazać jakiegos kucyczka i chyba dobrze ze powtarzałam...

wspolczuje,niektore \"artystki\" nie powinny byc fryzjerkami..wspolczuje jak nawet nie mozesz ich zwiazac w kucyka to chyba trzeba czekac az odrosna..

nie wiem dlaczego te linki wklejaja sie ze spacja choc ja kasuje moze ten bedzie działał tu ma fajne krotkie włosy http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.bizz.pl/mk/foto_7.jpg&imgrefurl=http://www.seriale.vis.pl/forum/forum/viewtopic.php%3Ft%3D12647%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26start%3D75%26sid%3D83ca1806d08deb12a1b5b0f853683b5b&h=450&w=300&sz=17&hl=pl&start=38&um=1&tbnid=Xog6W7ycHPDFvM:&tbnh=127&tbnw=85&prev=/images%3Fq%3Dko%25C5%25BCuchowska%26start%3D36%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SUNA_enPL227PL227%26sa%3DN

Gość satynna
Clara, dzieki za linki, ale to sa b. krotkie wlosy. Ja nie chce miec krotkich, bo zupelnie nie pasuja do mojego ksztaltu twarzy ani figury, zawsze mialam dluzsze wloski. Teraz mam po prostu koszmarnego pazia, ale nie chce skracac wlosow, tylko moze inaczej je ulozyc, ewentulanie wycieniowac, nie wiem, cos zrobic, zeby nie wygladac jak Piast Kolodziej :(

Gość satynna
Boze, nie wiem, co robic. Sprobuje je wyprostowac prostownica , a jak odrobine odrosna, to wszystkie wyrownam :( Mozecie mi polecic jakis dobry salon w Warszawie, gdzie fryzjer naprawde slucha klientki,a nie strzyze wg wlasnego widzimisie?