Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość satynna

Masakra.....co robic?

Polecane posty

no własnie pisałam wczesniej ze nie wiem jaki masz kształt twarzy i nie wiem czy ta fryz bedzie Ci pasowała ale wolałam wkleic, bo czasem trzeba coś zobaczyc żeby miec pewnośc Szkoda ze nie umiałam pomoc, bo wiem jak mozne byc cholernie wsciekłym ta taka sytuacje i jednoczesnie bezradnym w danej chwili. Musze juz isc spac bo jest b.późno ale życze powodzenia w rozwiązaniu tego problemu.Może jutro jak wstaniesz to inaczej spojrzysz na siebie i zaakceptujesz swoja fryzure.Powodzenia :) i dobranoc

a co do salonu to niestety nie trafiłam na dobry w Wawie i niedrogi.Wszedzie gdzie byłam to ścinali tak sobie.Pod warszawa niedaleko Marek była młoda laska co cieła rewelacyjnie i dokładnie tak jak sie chciało i na dodatek za psie pieniadze ale niestey juz tam nie pracuje i nie mam na nia namiaru-przykro mi

Gość az oczy bola od reklam
wkurzajace jest takie wygalanie karku u kobiet.malym dziewczynkom nawet glupie fryzjerki kark gola a potem takie kudly stercza z tego karku az wstyd wlosy dlugie zwiazac potem.

Gość Optymistka
Ja mam, ale muszę się zapytać kumpeli. Napiszę jutro. pozdrawiam i nie przejmuj się

Gość satynna
kochane jestescie dziewczyny, ze chceci mi pomoc :) Clara, milo, ze ktos rozumie, ze nie jestem prozna, tylko wsciekla z bezsilnosci :) Ariane, fryzurka fajna, ale przod krotszy niz u mnie, boje sie dalej eksperymentowac z dlugoscia, bo skoncze z fryzura a`la Anna Mucha :O Wkurza mnie wlasnie ten wygolony tyl, nie znosze tego, bo pozniej na karku rosna paskudne wlosy. Nie rozumiem tych fryzjerow, prosze ich o fryzre a`la bob (dawna V beckham), a mam jakis koszmarek z wygolonym karkiem. Kiedys b. fajnie cial fryzjer z Hestu na ul. Marszalkowskiej, ale o ostatnim ekstremalnym cieniowaniu przez pol roku moje wlosy wracaly do rownowagi. Juz tam nie chhodze. Myslalam tez o przedlzuaniu wlosow, ale to spore pieniadze :(

dlatego ja mam dlugie do pasa wlosy.jak bylam mala to zawsze mama prowadzala mnie do fryzjera.nosilam takie krotsze wlosy do karku i te glupie pindy zawsze kark wygalaly.teraz mam takie wlosy na karku dluzsze.kark u kobiet powinien byc lysy i czysty bez zadnych klykci.

no coz pozostaje czekac, czasami to mi sie odechciewa chodzic do fryzjera jak slysze o takich ich \"kwiatkach\", jestem w stanie sobie wyobrazic Twoj ból, chyba bym awanture tej kobiecie zrobila:D

ja jesli chodzi o fryzury to oczywiscie zadnego wygalania z tylu i zadnego cieniowania, wlosy musze miec zciete prosto bez zadnych fiu bździu, wlosy mam do ramion,

Gość satynna
najgorsze jest to, ze jestem wysoka i szczupla, ale mam okragla twarz, wiec te wlosy nijak nie pasuja do mojego wygladu. Kiedys dwa razy wrcoilam do fryzjera i kazalam poprawic usluge. raz, jak chcialam delikatny, blond, balejaz, a babe poniosla i zrobila mi biale paski, idace symetrycznie od przdzialka, ale przejscie dla pieszych. Drugi raz, jak miala mi lekko pocieniowac wlosy,a zrobila fryz a la wczesna Izabela Trojanowska. Teraz myslalam, ze znalazlam swoj salon, a okazalo sie, ze te fryzjerki to idiotki bez wyobrazni przestrzennej. generlanie wole facetow frzyjerow, bo oni nparwde maja lepsza wyobraznie przestrzenna.

bo to prawda ze faceci maja lepsza wyobraznie przestrzenna

Gość satynna
faceci widza, jak dana fryzura bvedzie wygladala, a kobieta tna na zasadzie "zobaczymy, jak wyjdzie". Jestem wsciekla. W dodatku mam lekko krecone wlosy z tylu i wygladam jak baran. Bozeeee, co mi strzelilo do glowy, trzeba bylo tylko koncowki podcinac. Za bardzo lubie eksperymentowac i czesto zle na tym wychodze.

ja nie chodze wogole do fryzjera i koncowek wogole nikt mi nie podcina.kiedys jak poszlam do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy to wstyd bylo mi wyjsc na miasto z salonu.fryzjer czy kosmetyczka to nie ginekolog do ktorego trzeba na kontrole chodzic.jak mowie ze od wielu lat nie bylam u fryzjera to sie niektore baby dziwia ze jak tak mozna.. trzeba chodzic...

Gość satynna
Nie wiem, czemu sie nie wyswietla, chodzi o zdjecie numer 6 i 9

Gość Laliitteee
wspolczuje ci. ja wlasnie przezywam ten sam koszmar:( 2,5 miewsieca temu fryzier artysta tez mi schrzanil wlosy wyciol mnie na krotko i krzywo, prze 2 miesiace nie moglam na siebi epatrzec(teraz sie troche przyzwyczailam) bebe musiala jeszcze z pol roku zpuszczac zeby miec normalne wlosy. mi zrobil z przodu grzywke ok 3cm(wlosy staly do gory bo za krotkie zeby klaply)boki roznej odlugosci ojjj szkoda opisywac z domu ie wychodzil prze prawie 2 miesiace potem musialm bo studia sie zaczely i wszycy sie pytaja kto mnie tak skrzywdzil. powinna byc kara dla fryzierow wtedy by sie zastanowili co robia i sluchali swoje klijntki

Gość satynna
umylam, wysuszylam i wyprstowalam wloski, ale nadal na dole rbi sie taka opona, tzn taka duza fala pod spod z wlosow w okolicac brody. Zdecydowalam, ze ide na poprawke i nie wyjde, poki, nie nie bede wygladala tak, ze bede mogla na siebie sporzec

nie pekaj. ja kiedys poszlam do fryzjerki podciac koncowki, wlosy mialam wtedy dluzsze niz do pasa. wpadla w jakis szal artystyczny i skonczylam z wlosami do ramion. jak zobaczylam sie w lusterku to myslalam, ze udosze bladz co mi tekie cos na glowie zrobila. konieckoncow nie zaplcilam za usluge bo powiedzialam, ze chce tylko koncowki i ze mialam wygladac lepiej a wygladam jak strach na wroble. mam wlosy falujace i im krtosze tym trudniej ulozyc, zeby jakos wygladaly. nie martw sie, umuj wlosy i zobacz co bedzie. mycie czyni cuda :D