Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kabra

Czy On ... co to znaczy?

Polecane posty

Gość Kabra

Znowu zaczynam gdybac ... jak sie spotkalismy wkoncu na zywo, podczas milej rozmowy strasznie wpatrywal mi sie w oczy (moze tylko dlatego ze mowil ze uwielbia sie przygladac) jakby chcial mnie przeszyc swoim usmiechnietym wzrokiem.. jak pozniej podeszlam mowiac ze chce go dopingowac powiedzial ze to mu sie przyda :)", pozniej skonczyl trening i powiedzial ze za pare minut bedzie gotowy, niby chetnie podrzuca mnie na przystanek.. ale juz nie pisze do mnie ani w mailu ani w sms sloneczko tylko bejbi.. a jak mnie odstawial to z piskiem opon, taka popisuwa? zawsze rzadko sie oddzywal sms albo mailem... a teraz od kiedy sie widzimy na zywo czasem, to wcale maili nie ma, tylko tam zagada i zapyta co slychac.. jak wyslę smsa to wymienimy nawet 3 pod rzad... ale dlaczego nie odpisuje odrazu tylko za jakis czas? Podobam mu sie czy nie? ech... zawsze musze tak trafic :(

Gość ale wioska
:o z piskiem opon :p

Gość Kabra
poprostu jest sympatyczny i tyle? :( ale ja bym sie nie popisywala przed kims kto mi sie nie podoba ... ech... faceci... :(

Gość Zgadzam sie w tym
ten pisko opon to popis i tyle i pewnie jestem baaardzo młoda i on tez a co pwoiesz,ze moj ma 24 lata i tez mnie po 1 i 2 spotkaniu odstawiłz piskiem opon:D myśłałam ze tam umre:p

Gość kabra
no ale spotykacie sie? On jest starszy od Twojego kolegi...