Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek Kinior

nie rozumiem - wydałem na kolację prawie 200 zł a ona nie chciała ssać pena

Polecane posty

Gość Radek Kinior

poznałem fajną dziewczynę w piątek, na imprezie u kumpla siedziała tak sobie z boku i rozmawiałą z inną laską, ale potem ja się dosiadłem bardzo miła i ładna, zaczęliśmy gadać o tym i owym i chyba dobrze nam się gadało zaprosiłem ją na kolację w niedzielę wieczorem, ona najpierw nie chciała, mówiła że ma chłopaka tylko że teraz jest w pracy na Litwie (jest jakimś tam świeżym inżynierem w tej całej rafinerii w Możejkah czy jakoś tak), ale w końcu się zgodziła, że dobrze - że to może być miły wieczór no i kurde wykosztowałem się na ten posiłek,w restauracji hotelowej, dość drogiej, ona była aż zaskoczona, w ogóle to chciała płacić za siebie, takie głupoty wiadomo no i jemy, gadamy a potem mówię - wyjdźmy na taras no i wyszliśmy patrzę ciemno, nikogo nie ma - no to wyjmuję kutasa, bo już kurde nieźle mi spęczniał i mówię do niej, że ma ssać a ona udaje chyba głupią i robi wielkie oczy i mówi że nic z tego, że chyba zwariowałem JA ZWARIOWAŁEM?! zapraszam na kolację, ona się zgadza i co ? myśli że sobie żdżarła coś wykwintnego i tak na niczym się skończy? i nawet loda nie zrobi? ona zaraz wyszła a ja jestem jak najgorszego zdania o kobietach tylko wyciągacie pieniądze i podpuszczacie a potem gówno z tego wychodzi :-o

Gość masz pretensje
a trzeba było od razu zapraszając na kolację postawić sprawę jasno (ona widocznie niedomyślna), to by Ci od razu strzeliła w pysk ale 200 zł byś zaoszczędził - dupek jesteś i tyle, w dodatku idiota :O

Gość ok dobrze
kliknęłam, a co mi tam :)

Gość Radek Kinior
to ona postawiła sprawę jasno przyjmując moje zaproszenie jestem gotów się założyć, że od początku przewidywała że będzie musiała mi obciągać, tylko coś ją w ostatniej chwili spłoszyło nie wiem kurde... to żarcie jej nie smakowało czy co? :-o po prostu wy kobiety jesteście czasem nieprzewidywalne przez nią musiałem sobie tego wieczoru zwalić konia, a to jest typowe działanie zastępcze :-o

Gość nie klikam w brzuszki
No cóż niektózy nie wiedza sie jak się zabrać do roboty. Wystarczyło ją wziąć do McDonalda na milkshake'a a a zaoszczedzone pieniądze wydać jakoś na nią.

Gość Hiacynta Bukiet.
Z takim podejściem do kobiet pozostaje ci tylko walenie kucyka :P POJE*BIE

Gość też baba
no dziwne to co mówisz...faktycznie, powinna ciągnąć, aż miło! Hmmm...sama straciłam szacunek do mojej płci:o:o

Gość Radek Kinior
Wieczorem musiałem też sobie ulżyć z panem Edkiem, który pracuje w pobliskiej kotłowni. Mamy taką umowę że jak nic nie dupczymy danego dnia to oddajemy się sobie nazwajem. Troche mnie odbyt zawsze boli po tym, ale mam jakąś dziką satysfakcję :)

Gość Radek Kinior
tak na chłodno myśląc - to może ona po prostu z innego towarzystwa? nie ukrywam, że do tej pory robiłem takie numery z panienkami z klubów i dyskotek wychodziło taniej (raczej szlismy do knajpy typu Sfinx itp) i w ogóle nie spotkałem się z taką sytuacją jedna obciągnęła mi już w kiblu, w Sfinkisie właśnie wszystkie wiedziały o co chodzi a tą poznałem u kumpla z liceum na imprezie a on wiecie- lekarz i raczej towarzystwo inteligenckie bardziej przychodzi może ona naprawdę była zaskoczona? sam już nie wiem :-o

Gość angela147 _16
Najwyraźniej za wysokie progi jak dla Ciebie. Jakby mi ktoś tak zrobił to bym zaczeła krzyczeć, że to zboczeniec. Przy ludziach :P Siare na maxa sobie odp*rniczyłeś!

powinna powiedzieć o tym wszystkim twoim kolegom i kkoleżankom...było by fajnie , a najfajniej było by gdyby napisała to na forum i podała twoje dane:) wtedy już z nikim byś nie jadł:)

Gość no ŚWINIA JAK NIIIIICC
Bo ja to bym ci go urwała ty idioto😠

Gość no ŚWINIA JAK NIIIIICC
albo obcieła tępym scyzorykiem ...co za kretyn i że jeszcze jakas laska chce z nim siadać do stołu ! mogłeś iśc do agencji nie byłoby rozczarowania 🖐️

Ja myślę że ten topik napisał jakiś kretyn dla żartu , przecież kurcze blade niemożliwe by facet był takimk idiotą..no chyba że jest...nie no nie mam sło choć sam jestem facetem....jeśłi jest ktoś taki jak on to już się za niego wstydzę i wolę być przybyszem niż człowiekiem...chociaż mój kumpel mówi że człowiek jest gorszy od świni...alew być aż tak gorszym?....tragedia

Gość Radek Kinior
hand job fan - widzę człowieku że chyba nie dymałeś :-P i raczej nie znasz się na babach to że raz mi nie wyszło to po prostu błąd statystyczny trafiłem na inteligencką cnotkę i tyle fakt, że trochę się wkurzyłem bo 200 zł poszło się walić, ale znów nie róbmy takiej tragedii piszę o tym, żeby laski wiedziały że takie zachowanie powoduje że facet zostaje później z pełnym worem i co ma kurde robić? mam swoje zasady - to było pierwsze spotkanie i żaden sex nie wchodził w grę, tylko lodzik ej, a może ona się bała że chcę ją od razu do łóżka zaciągnąć???

Gość Radek Kinior
widzę po Twoim nicku, że to lubisz ale ja wolę jak kuszące kobiece usta obejmują główkę mojego pena :-) a wtedy sobie zwaliłem, przecież już pisałem :-o

Gość słuchaj Radek
w kieszeni więcej by ci zostało gdybyś poszedł do burdelu

Gość słuchaj Radek
pewnie wiesz, że młode nie dożywione studentki i za 1/4 zrobiły by wszystko co byś chciał, a ty nie pomyślałeś. :P

Gość do czasu az ci ktora obgryz
obgryzie czubek, albo cie obrzyga

Ech Radku, brak obicia wychodzi z Ciebie.. A dlaczego sądzisz że są tak długi obrusy w knajpy, i taki długi czas oczekiwaniu między daniami? Miała pod stół zająć się, wybacz musze Ci powiedzieć spieprzyłeś sprawę.

Gość a to....
chciała zrobić loda tylko że nażarłes sie czegos niedobrego i bała sie ze sperma nie bedzie jej smakowac;)albo lubi na czczo:)

Gość ależ to to
PROWOKACJA JEST !!!!!!!!!!!!!!! :o

Gość ależ to to
PROWOKACJA JEST !!!!!!!!!!!!!!! :o