Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fenspirid

Zaręczyny...

Polecane posty

Gość Fenspirid

Witajcie! Chcialbym poprosic moja dziewczyne o reke... Niestety brak mi pomyslu... Pomysl z kolacja przy swiecach w restauracji odpada, zbyt oklepane... Chcialbym sprawic mojej przyszlej narzeczonej radosc, wreczajac piekny pierscionek ( juz kupiony), kwiaty... Pragne, aby pamiatala Ten Dzien do konca zycia... Aby chwila i miejsce bylo magiczne... Moze Wy, drodzy bywalcy tego forum, pomozecie mi i podacie ciekawe pomysly na zareczyny... Z gory dziekuje za kazda rade :)

Gość Kupc dziewczynie
Bombonierke i zamiast jednego cukierka wloz tam pierscionek

Gość wrzesien 2008
kup jej malego kotka ( jezeli lubi koty i moze sobie na niego pozwolic) i zawiaz mu na szyi wstazeczke z pierscionkiem

Gość tez ktos
moj teraz juz Narzeczonmy oswiadczyl mi sie w ten sposob ze mial juz upatrzony hotel, wszystko mial nagrane wiedzial kiedy wreczy mi pierscionek itd. byla kolacja, milo spedzony czas :) jesli nie posiadasz zbyt duzo gotowki to moze to byc kolacja a moze masz wolne mieszkanie? tez mozna ładnie wszystko zrobic...

Gość tez ktos
mozesz ja zabrac na wycieczke:) znam tez taki przypadek ze kolega wzial dziewczyne do super aquaparku z kelnerem mial ugadanego szampana a w nim byl pierscionek :) wiec mozna zrobic cos nietypowego :D

Gość hmmmmm...
moj kumpel oswiadczyl sie swojej obecnej juz zonie na giewoncie :) z innymi znajomymi mial nagrane kwiaty, odtwarzacz z muzka. Oni to wszystko niesli w deszczu i wichurze a on mial pierscionek :) wszyscy na giewoncie wtedy pili szampana :D

Gość ja moze jakie zareczny nie
nie powinny byc: przynajmniej ja nie chcialabym miec zareczyn publicznie tzn w restauracji, aquaparku itp. To jest moment magiczny i mysle ze najlepsze jest jakies ustronne miejsce gdzie edziecie sami

Gość tez ktos
pewnie ze mozna w ustronnym miejscu, z dala od ludzi, to zalezy co kto lubi i na co ten ktos potrafi sie zdecydowac... jesli ktos jest niesmialy to nie oswiadczy sie przy ludziach ale jesli ktos jest szalony to zdecyduje sie na wszystko, a jak pisalam o aquaparku to nie bylo to tak ze w basenie przy wszystkich!! porpstu bylo wszystko nagrane, kelner przyniosl kieliszki szampana a w nim pierscionek, wiec jesli ktos ma kase to moze szalec, tak jak w tym przypadku, nie wiem gdzie bylo moze w jakies jacuzi i bylo pozwolenie ze moga byc sami o to chodzi a nie ze przy wszystkich ludziach gadka "czy wyjdziesz za mnie"...