Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuudaaaaa22

Glany - kupic,czy nie ??????

Polecane posty

Gość nuudaaaaa22

Widziałam wczoraj fajne glany.Bordowe,z 15 dziurkami.. Już miałam je kupić,ale szczerze,to wcześniej planowałam jakies kozaczki,bo lubię chodzic w spódniczkach krótkich w zimie. A znowu glany sa praktyczniejsze chyba na oblodzonw chodniki. Co wy sadzicie o glanach? Dobrze wam sie w nich chodzi? Oplaca sie wydac 230 zl?

Gość kto wie kto wie
obawiam się, że tu siędzą same stary babska, które pewnie nawet nie wiedzą co to glany :P jeśli Ci się podobają i będą Ci pasować do reszty garderoby to kup. z drugiej strony 230 zł to trochę dużo i ja wziełabym czarne a nie bordowe ;)

Gość a pamietacie...
osobiscie uwazam, ze do spodnicy glany pasuja rewelacyjnie !

Gość tak same stare babska
takie jak ja tu siedza (lat 28), ale mimo to polecam glany. W okresie mojej mlodosci mialam takowe z tym, ze czarne. Baaardzo milo je wspominam i gdyby nie wiek pewnie znow bym sie w nie zaoptarzyla. Jesli pasuja ci one do twojego stylu i ogolnie calosci, polecam goraco. A i borodowy to super kolor. Pozdrawiam!

Gość Teżcoś
230 to jeszcze nie tak dużo jak na dobre glany. Kup - pasują do wielu rzeczy.

Warto kupic glany, ja sama noszę je od roku( oczywiście na początku kiedy skóra jeszcze się nie rozejdzie mogą obcierac), jeżeli ci się podobają i pasują do rzeczy, które nosisz warto je kupic, chocby dlatego nawet że nie przemakają

Gość lasagne z serem i ziołami
ja mam za chude łydki i nie mogę nosić takiego zestawu, ale ze spodniami preferuje.

Gość a pamietacie...
28 i za stara :D to co ja mam powiedziec 😭 lasania (znowu:)) ja mam tez chude i dlatego sadze ze glany to spodnic sa ok, jabym miala grube w zyciu bym takiego polaczenia nie wrzuciala na siebie :o

kiedyś chciałam się zmusić, bo lubię chodzić w spódnicach, ale jakoś nie mogę... może z wiekiem :-o :)

Gość glany już są niemodne
lepiej kup kozaczki....na płaskim obcasie to będą tak samo wygodna jak glany a będą się o wiele lepiej prezentowały..

Gość a pamietacie...
modne, niemodne...czy ludzie juz nie maja wlasnego stylu :o

no tak, musza byc oryginalne z metką :> tylko jak sie zdecydujesz na te od martensa, to uwazaj, zeby przypadkiem nie zapastowac tej żółtej nitki i bron boże nie obcinaj metki z tyłu!!! musi byc ladnie wyeksponowana :O

Gość a pamietacie...
dobrze gada duupa :o :D

Gość nuudaaaaa22
Kupię je jednak.To są orginalne Steele. Naprawdę fajne,w sumie mogłam je wczoraj kupić,bo mi sie nie chce dzis specjalnie iść,ale jeszcze ktoś mi wykupi! Tak sobie wyobraziłam,i będą wyglądać do spódniczki świetnie :-) No i nie będe się rozjeżdżać na mrozie .

Jako stara 27-letnia baba mogę powiedzieć - glany rulezz ;) Chinka - pierwsze słyszę o klasyfikacji marki wg ceny. Skoro uznajesz tylko Martensy, to rozumiem że Heavy Duty za ok 180zł, czy Steel Greep\'y za 350zł to juz niemarkowy szajs?

Gość nuudaaaaa22
Kupię je jednak.To są orginalne Steele. Naprawdę fajne,w sumie mogłam je wczoraj kupić,bo mi sie nie chce dzis specjalnie iść,ale jeszcze ktoś mi wykupi! Tak sobie wyobraziłam,i będą wyglądać do spódniczki świetnie :-) No i nie będe się rozjeżdżać na mrozie .

Jako stara 27-letnia baba mogę powiedzieć - glany rulezz ;) Chinka - pierwsze słyszę o klasyfikacji marki wg ceny. Skoro uznajesz tylko Martensy, to rozumiem że Heavy Duty za ok 180zł, czy Steel Greep\'y za 350zł to juz niemarkowy szajs?

Gość a oto streszczenia
kupuj, warto :)

Chinka Martensy to zza szyby sklepowej widziała :)

Gość cholernie cholernie
nie zapominaj ze glany mają blachę która bardzo chłodzi stopę w zimie. mi zawsze było zimno

Gość ja bym kupiła
kozaczki na płaskim obcasie lub na bardzo malutkim obcasie - są zgrabne, kobiecie, pasują absolutnie do wszystkiego. Też miałam glany kiedyś ale teraz zwyczajnie zmieniłam garderobę na bardziej kobiecą.. Ale jeśli pasują do twojego stylu, do ubrań które masz to dlaczego nie :) Na pewno są wygodne i chodziłam w nich bardzo długo. I to w bezmarkowych :P

Gość ja bym kupiła
to prawda może być w nich zimno bez ciepłych wkładek i skarpet

wkładki, ciepłe skarpety i jest gites :D