Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezorgazmowa

W poszukiwaniu orgazmu.

Polecane posty

Gość Bezorgazmowa

Mam 24 lata i od 6 lat kocham się z moim chłopakiem. I pomimo tego, że kochamy się 2-3 razy w tygodniu, to nigdy jednak nie miałam orgazmu. Zaczyna mnie to męczyć :o

Gość Bezorgazmowa
W ogóle 😭

Gość Bezorgazmowa
mika spadaj z takimi radami 😡

w ogóle?? nigdy w życiu nie miałaś orgazmu? a onanizowałas się? dotykałaś, próbowałaś co sprawia ci przyjemność a co nie? odczuwasz podniecenie? gdy dotykasz miejsc erogennych czujesz przyjemnosć?

Gość Bezorgazmowa
Nigdy nie miałam orgazmu chociaż może.... kiedyś jak się wspinałam po linie w górę, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, tak się obejmuje linę nogami i podciągasz się na rękach, to wtedy po kilku otarciach poczułam przyjemny, bardzo przyjemny skurcz i miałam ochotę to powtórzyć. To możę to był orgazm.... Nie wiem Podczas sexy nigdy!! 😭

Gość Bezorgazmowa
Jakoś sama nie mam ochoty na takie zabawy, trwa to zbyt długo i mnie nudzi :o

Gość Bezorgazmowa
ale jak sama to robię, to nie sprawia mi to żadnej przyjemności :o

Gość do bezorgazmowej
poznać swoje ciało , sprobowac z partnerem pettingu - lub sexu oralnego - zobaczysz zanim się obejrzysz bedziesz miec orgazm - trzeba tylko troszke cierpliwości - niektore kobiety nie miewaja orgazmów pochwowych tylko łechtaczkowe, moze watro sie przyjrzec bliżej tej sferze ? a co na to Twoj partner nigdy nie wpadł na pomysł by Cie pieścić inaczej ? 6 lat to szmat czasu - dziwię ci sie ze nigdy nie zatęskniłaś za tym by cos zmienić - polecam zabawy z prysznicem :) działają cuda - orgazm murowany :)

Gość Bezorgazmowa
Myślisz, że nigdy nie próbowałam pettingu ani seksu oralnego??? Niestety nawet to nie pomaga :( Prysznic też nic... Może ja po prostu nie jestem stworzona do tego, żeby mieć orgazm :(

Gość lulaa
zastanów się szczerze co Cie pociaga i co sprawia Ci przyjemność, w których miejscach lubisz być dotykana i w jaki sposób, zwróć uwage na szczegóły np czy lubisz jak partener mowi do ciebie podczas stosunku, klepie Cie po pupie itp a pozniej nic tylko szczera rozmowa z partnerem

Gość do bezorgazmowej
hmmm - to ciekawy z Ciebie przypadek - sama nie lubisz z partnerem nie osiągasz szczytu !tak jak pisza poprzedniczki musisz poznać swoje ciało zobaczyć co CI sprawia przyjemnosc, może masz jakieś zawirowania hormonalne ze libido jest bliskie zera ? a partner podnieca CIę - bo moze tu tez jest problem ?

tak jak moje poprzedniczki radze Ci dobrze poznac swoje cialo... poprobowac troche nowosci... moze np... jakis pikantny film??:D:D albo kilka sesji zdjeciowych ale takich rozbieranych??:D:D musisz poszukiwac i bardzo sie starac. wiem ze latwo sie pisze ale wierz mi ze checi i przede wszystkim szczera rozmowa z partnerem moze miec na Twoja sytuacje ogromny wplyw:) a jesli to nie poskutkuje... to pozostaje Ci jeszcze lekarz - specjalista w tej dziedzinie:) znaczy seksuolog:) zycze poowdzonka:D

Gość kiedy to
jest dożo kobiet które nie mają orgazmu tylko sie do tego nie przyznają,bardzo czesto udają orgazm.Jeśli odczuwasz duzą przyjemnosc to znaczy że nie jest zle