Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśkaaa 21

Anal ..

Polecane posty

Gość Maryśkaaa 21

Moj facet zaproponował mi seks analny.. do tej pory jakoś nie mialam dobrego zdania o tym .. sądze,że dupa jest do czegoś innego niz wkładac tam penisa.. raz sprobowalismy bylo przyjemnie,ale kilka dni po tym.. nie... rozmawialam z koleżanką i ona mowi,że jeżeli nie sprobuje tego ze mną..to z inną.... a co wy sądzicie o analu ?? bardzo boli ?? my to robilismy rok temu wiec nie pamietam,ale chyba nie milo ....

Gość amikaao
według mnie do sexu analnego powinnaś się przygotować. może lepiej najpierw sprobować popieścić się paluszkami a dopiero później wkładać penisa.bo tak od razu to raczej boli... trzeba trochę czasu by się przyzwyczaić. ale jeśli w ogóle Ci coś takiego nie odpowiada to porozmawiaj szczerze o tym ze swoim partnerem. jeśli mu na tobie zależy to powinien zaakceptować to że nie każdy jest zwolennikiem sexu analnego. a jeśli zrobi to z inną bo ty mu nie dasz to ja sądzę że taki ktoś nie zasługuje na Ciebie, i nie szanuje swojej dziewczyny.

Gość Maryśkaaa 21
Nie, trochę źle mnie zrozumiałaś. W sumie to ja nie sprecyzowałam. To on chce być pieszczony analnie, nie chodzi mu o to żeby mnie spenetrować....

Gość młoda niezasp.
acha to już od Ciebie zależy czy chcesz go pieścić tam