Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gattha28

Brak tętna

Polecane posty

Gość gattha28

Jestem w 7 tygodniu ciąży.Lekarz na USG nie widzi tętna,kazal przyjsc za tydzień. czy mam się tak bardzo denerwować jak robię to teraz, e nie widzi tętna?Miała któraś z was taką sytuację?

Gość mix mix
przejdz sie do innego lekarza..ale nie za tydzien bo mozesz z nerwow zwariowac.

Spokojnie!!! Miałam dokładnie tak samo. Powtórne usg po 4 dniach i było wszystko ok. Na tym etapie płód rozwija się w ogromnym tempie. Dziś nie ma serduszka, jutro jest. Nie martw się na zapas! 🖐️

Boje Ci się coś kolwiek pisac,aby Cięnie nakręcac.Po własnym doswiadczeniu radze Ci podejsc do tego co ma byc to będzie,bo stresem i nerwami to nic nie zrobisz,a wręcz przeciwnie pogorszysz sytuacje.Ja Ci radze idz do innego lekarza.Trzymam kciuki za Ciebie

Ninka 35 ma racje -dzisiaj serduszko nie bije a jutro może już bic,ale zmien lekarza/mam na mysli powtórne usg/czasem mają aparaty lepsze i gorsze.Nie denerwuj się,bo stresem nic dobrego nie wskurasz

Ninka 35 ma racje -dzisiaj serduszko nie bije a jutro może już bic,ale zmien lekarza/mam na mysli powtórne usg/czasem mają aparaty lepsze i gorsze.Nie denerwuj się,bo stresem nic dobrego nie wskurasz

Gość gattha28
Dzięki za pozytywne opinie, jest szansa że tak było poprostu dziś. Zdaję sobie sprawę ze ja nie mam na to wpływu,więc staram się nie dopowiadać sobie czegoś, co może zaklocić mi spokój, choc sie zmartwilam bardzo. :(

wierzę Ci ,bo przechodziłam przez to i przechodzic będe.Pamiętaj ,że stres ma ogromny wpływ na nasze dzidzie ,a pierwsz 12 tyg. są najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja miałam 2 czy 3 usg zanim zobaczyłam serduszko, więc głowa do góry- też sie doczekasz :) czasami ciąża jest młodsza niż wynika to z terminu ost.@ i dlatego nie ma jeszcze serduszka.