Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calinella 82

odwieczny problem - wracac czy nie??? ponoc w Polsce jest coraz lepiej...

Polecane posty

Gość calinella 82

nie wiem co robic zupelnie koncze studia oboje mamy z facetem prace jestesmy w trakcie otwierania biznesu mamy kase, fajne mieszkanie , 3 samochody ale co z tego jak wciaz mi czegos brakuje czy powinnam wracac do kraju??+ czy rzeczywiscie sie polepszylo??

Gość ekvanarat
wlasny biznes.....hihi robicie kebaby?????Trzy samochody..oj.....pozazdroscic!!!!!buhahahahahahah Naprawde okaza wielkosci zwaszcza na zachodzie....moja rada wracaj..albo sie dostosuj..bo z tego co widzie to ty ciagle mieszkasz w Polsce!

Gość calinella 82
nie, otwieramy solarium:)

Gość calinella 82
a dlaczego uwazaszs ze wciaz mieszkam w Polsce?? no jak na niecale 25 lat to uwazam ze sporo osiagnelam w zyciu i boje se to stracic

Gość calinella 82
z tym solarium to podszyw

Gość calinella 82
poza tym nie mieszkam na zachodzie;) a tak w ogole to nie widzialam zeby przecuetny Polak w Anglii dorobil sie tylu rzeczy

Gość metoda na nosa
ekvanarada zzera zazdrosc nie wracaj jak masz fanie

Gość calinella 82
no wlasnie czegos wciaz mi brakuje wstaje rano, zanim wyjde do pracy, w ciszy spijam kawke i mysle co osiagnelam dlaczego mnie to nie zadowala? czy jest jakis przepis na bycie szczesliwym daleko od domu??

Gość calinella 82
nie myslcie ze jestem niewdzieczna jestem b wdzieczna losowi ze dostalam szanse wyjazdu i spotkalam tu cudownego faceta nie potrafie sie tu odnalezc a to juz 4 lata

Gość calinella 82
w Szwecji

Gość gdzie mieszkasz
a co to jest jak nie Zachód? kiedy wyjechalas? jak przed 89 to wracaj - faktycznie jest teraz lepiej :p jak później to sobie daruj, nic sie tu nie zmienia

Gość bajeczka..
w Szwecji? To Ci zazdroszczę. Naprawdę dobrze się tam żyje. Ponoć tylko ludzie trochę zamknięci, może właśnie Polaków Tobie brakuje?

Gość calinella 82
moze, ale jak narazie na Polakach sie przejechalam wyjechalam w 2003

Gość nic nie jest lepiej
ciągle jest tak samo jak w roku 2003 ... może usłyszałaś, że jest lepiej jak była kampania wyborcza :D ... obecnie jest tak dobrze, że nawet mistrzostwa EURO12 stoją pod znakiem zapytania :P

Gość calinella 82
hmmm moi znajomi ze studiow , ktorzy juz pracuja zaabiaja srednio po 2500zl

Gość calinella 82
mozecie to jakos uzasadnic??

Gość ekvator
a jestes ze szwedem czy z arabem?

Gość ekvator
ja zarabiam 300000kr mieszkam w Malmö i niczego ci niea zazdroszcze!!! 2500 zl malem jako studielån..hihi

Gość ekvator
a mieszkam w Szwecji od 15 lat!!!!!

Gość ekvator
du kan gå hem och suga av din arabiska pojkvän!!!!

Gość ekvator
ingen människa i hela värden med högskoleutbildning har 2500 Zl...jo..kanske om man arbetar halvtid..buhahaha

Gość Calinella 82
jestem z Polakiem kretynie i mowie o 2500zl w Polsce znikaj i nie wypowiadaj sie , bo rozumem nie grzeszysz

Gość ekvator
jaja och du är klok människa? Så varför ingen umgåsmddig, inte enns polacker? för att inte prata om svenskar...åk hem och sluta gnälla!! och ge svenskarna en dålig bild av polska kvinnor...

Gość Calinella 82
a poza tym pytam sie ludzi , ktorzy mieszkaja w Polsce na stale i znaja doskonal realia gowno mnie obchodzi ile zarabiasz siedz sobie w tej Szwecji dla mnie ta cala Szwecja nie jest pepkiem swiata dlatego rozwazam powrot

Gość Calinella 82
dziekuje za wypowiedzi normalnych osob, ktore mi nie ublizaja chocby dlatego ze mam chlopaka z Polski Droga moderatorko ,osobe o nicku ekvanarat prosze usunac z topiku a ty kolego , wypowiadaj sie po polsku, bo to polskie forum i to ,ze ja Cie rozumiem , niz naczy ze inni tez wstydzisz sie polskiej mowy?? ubliazaj mi po polsku , przynajmniej inni beda wiedziec co z Ciebie za kawal ********

Gość ekvator
w szwecji wlasny biznes jest jedynym sposobem zarobienia pieniedzy dla takich jak ty....szwedzi nie potrzebuja zakladac firm wystarczy imto co zarabiaja denerwuje mnie to ze udajesz kogos kim nie jestas..wiem jak w szwecji traktowani sa polacy i wiem jakiego typu ludzie zakladaja wlasne dzialalnosci typu biznes....wiec przestan sie zgrywac...wiesz czego ci tu brakuje AKCEPTACJI....!!!