Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuuuuuaaaa

umieram

Polecane posty

Gość auuuuuuaaaa

mam okres:( nie moge sie ruszac,jesc,chce mi sie wymiotowac,odwollalam do tego wszystkie spotkania ze znajomymi;(( czy Wy tez macie zawsze taka meczarnie/??mi juz nawet tabletki przeciwbolowe nie pomagaja... ;(( znowu tydzien wyrwany z kalendarza;( bo dosc ze moj okres trwa 7 dni to jeszcze taaaki ból;(

Gość ketonal
kochana kup sobie (na receptę) ketonal. ja mam ten sam problem, ale jak tylko poczuję lekki ból łykam tabletkę. dyskomfort zostaje, wkońcu okres to nie miła sprawa, ale chociaż mija ból. to bardzo mocne tabletki przeciwbolowe, musisz zwrócić się po nie do lekarza. aby je zażywać należy miec zdrowa wątrobę!

Gość bzik kurturarny
No az tak bardzo chyba nie boli skoro dalas rade wlezc tu i napisac to wszystko :P

ciekawe co bys powiedziala gdybys miala nowotwor zlosliwy a do tego lekarze skazaliby na smierc, bo na leczenie za pozno...? ale wiem takie jest twoje prawo... ps moze nospa forte?

Gość auuuuuuaaaa
cheloni co ty mi tu piszesz o jakimś nowotworze zlosliwym???????????????????? mojej kolezance ginekolog na bolesne miesiaczki przepisal tabletki antykoncepcyjne.Czy bierze ktoras z Was je w tym celu?

Gość sggsadg
do bzik kurturarny(pisze się kulturalny) siedze na necie bo chce się czymś zająć żeby nie myśleć o bólu.. jestem śpiąca ale nie chce przespać calego dnia z tego powodu,chociaż zaraz ide się przekimać na chwile zeby nie czytac takich idiotycznych odpowiedzi

Gość bzik kurturarny
hehehehe, ktos zapomnial zmienic nick ? :P Ale moj nick to nie bzik kulturalny, tylko wlasnie kurturarny, to bylo zamierzone.:) No, umowmy sie z eto z tego bolu nie myslisz normalnie i niezakumalas :P)