Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wte we wte

dzialalam na 2 fronty-bylam z 2 facetami naraz.

Polecane posty

Gość wte we wte

bylam z jednym chlopakiem prawie 5 lat.nie bylo dobrze ciagle klotnie prawie codziennie czasem i ten jego cwaniakowaty wredny charakter i rozwrzeszczany wiecznie ryj.poznalam tego drugiego.i bylam z dwoma przez kilka miesiecy.chcialam poznac tego drugiego lepiej zeby potem wybrac tego odpowiedniejszego bo ten drugi moglby sie okazac jeszcze gorszy.wybralam tego drugiego.tamtego kopnelam w dupsko.

Gość magnum..........
bravo...

Gość no i co z tego...
chcialas sie tylko pochwalic jaka cwana jestes?

Gość wte we wte
a co zazdroscisz ze ty taka cwana nie jestes? uwazam ze takie tymczasowe podwojne zycie nie jest zle.to nie malzenstwo jeszcze.

Gość no i co z tego...
pff nie mam czego bo jest mi dobrze z tym ktorym jestem. po co o tym trabisz na forum

nie wiem czy takie osoby się chwalą czy żalą :O życzę szczęścia i powodzenia 🌻

Gość wte we wte
dlaczego mam sie zalic? a na forum mozna o wszystkim sobie potrabic :D

A ja życzę Ci żebyś zakochała się po uszy w jakimś facecie, który znajdzie sobie jakąś laskę na boku, a potem kopnie Cię w 4 litery.

Gość Ktos_zwyczajny
Absolutnie wykluczam taka mozliwosc dlatego nie bede komentowal

Gość dfs
sobie ktoś dobrze pisze, popieram!

Gość toc to prowokacja jakiegos
znudzonego frajera. Nie ma to jak kobiete opluć i zrównać z małpą co gałęzi nie pusci póki innej sie nie chyci... a ic pacanie

Gość wte we wte
do sobie sobie ktos a skad wiesz jakie byly moje powody zeby zostawic tego pierwszego.moze ty jestes ze swoim pierwszym i ostatnim??? kazdy ma prawo dazyc do swego szczescia obojetnie jakimi srodkami a takie bycie z dwoma przez jakis okres czasu pozwala dokonac wlasciwego wyboru.bo co jakbym zostawila od razu tego pierwszego dla tego drugiego a ten drugi okazalby sie jeszcze gorszym draniem??? ja ci w takim razie zycze wszystkiego najgorszego w zwiazku i zeby cie facet wyzywal i traktowal jak smiecia szmato.

Gość klopsella
Dziecko-zmądzrzej

Gość wte we wte
nie jestem dzieckiem i jestem po studiach mam prawie 30 -tke :P

Gość klopsella
No to nic tylko wspołczuć

Po pierwsze nie jestem szmata, co najwyżej ch****. Po drugie, oczywiście, że masz prawo do szczęścia. Ale to, że traktujesz innych ludzi jak narzędzia do uzyskania swojego celu, mówi mi o Tobie wiele. Po trzecie, prawda w oczy kole, ale jak pewne zauważyłaś, ja Cię nie zwyzywałem i piszę do w formie grzecznościowej, czyli w dużej litery... Więc nie mów mi, kto tu jest tym złym.

Gość wte we wte
klopsella a czego mi wspolczujesz przeciez jestem szczesliwa.mam prace narzeczonego mieszkanie i jezdze z nim na wycieczki w tropiki o ktorych ty mozesz pomarzyc :D (oczywiscie za swoje pieniadze nie narzeczonego jezeli myslisz ze to o kase chodzi to on ma mniej niz ja.)

Gość wte we wte
komiczne dzieki ze chociaz ty to jakos rozumiesz.i ja nie traktuje ludzi jak narzedzie do uzyskania celu co za wnioski wysuwasz?

Gość brrr nie znosze
tropikow :( komiczne: jezeli juz mowa o wiekszosciach, to wiekszosc facetow tez by tak postapila a swoja droga autorka postapila roztropnie

Co za wnioski wysuwam? Normalne. W sklepie jak kupujesz np. buty, to przymierzarz parę rodzajów na raz i wybierasz te, które Ci się podobają. Więc wytłumacz mi, czym wg Ciebie różnisz się w tej sytuacji w facetami?

Gość Ging
eeeeeeeeeeeee......... Ty masz prawie 30-stke a zachowujesz sie nadal jak gówniara...aaa.. hmmm... bardzo dobrze o Tobie to świadczy bardzo, bardzo dobrze.. heh.. zalosna jestes.. a te Twoje slownictwo.. chodzilas kiedys do szkoly?? Bo wydaje mi sie, ze nie... wspolczuje Twojemu obecnemu "narzeczonemu"... :P

Gość brrr nie znosze
najbardziej sie oburzaja ci, co na dwa front nie maja szansy dzialac, chocby nawet i chcieli

Gość ging pocaluj mnie w dupe
:P

\"komiczne: jezeli juz mowa o wiekszosciach, to wiekszosc facetow tez by tak postapila\" to kobiety panicznie boja sie zostać same... i wolą byc z byle kim, niz zostać same... jak mowi stare powiedzenie - kobieta jest jak małpa - nie pusci jednej gałęzi, zanim nie złapie drugiej... czy jakis facet pisze lub mowi, ze jest z babką, ktorej nienawidzi, ktorej sie brzydzi itp??? a kobiety - całe forum pełne takich tematow... na szczescien ie wszystkie takie są... ale nie oceniam tych, ktore tak robią - po prostu tak mają i tyle...

Gość Ging
he.. nie wiesz co... po prostu.. chcialbys (chcialabys) kiedys byc zostawiona po czym dowiedziec sie pozniej ze byly parter przez iles tam dni, miesiecy Cie oklamywal, spał z innym lub inna??? chcielibyscie??? Bo ja nie... sie komus mowi prawde i rozpoczyna zapoznawanie z innym...

Gość Ging
he he he.. to wszystko co masz mi do powiedzenia??????? slaboo...;p

Gość wte we wte
"sie komus mowi prawde" :D -glupio zdania ukladasz ty chyba nie chodziles/as do szkoly :D oni o sobie nie wiedza tak a propos