Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciążonaa

Szczepionka przeciw teżcowi i blonnicy

Polecane posty

Gość zaciążonaa

miałam ta szczepionke robiona pare dni temu.słyszałam ze nie wolno jej robić w ciązy a ja no niby robiłam test ciazowy tego samego dnia ale nie wiem czy nie jestem we wczesnej ciązy...Bardzo sie boje bo nie wiem jak to moze wpłynac na moja dalsza ciąze......Moze ktoś wie??Albo chociaz jak znalesc info na ten temat. bede wdzieczna z całego serca

Gość zaciążonaa
No własnie przeczytałam to i znalazłam tez o szczepieniu przeciwko błonnicy noi tez nie ma przeciwskazań.......no to nie rozumiem dlaczego pielegniarka mi tak powiedziała??

Gość a prawidlowo
pewnie dlatego,że u nas profilaktycznie nie szczepi się kobiet w ciąży,ani np. dzieci lekko podziębionych chociaż tak naprawdę też nie ma przeciwskazań.Tak na wszelki wypadek.Nie martw się

Gość a prawidlowo
a test robiłaś po terminie spodziewanej miesiączki? jeśli tak to na pewno nie jestes w ciąży.Teraz testy są bardzo czułe.A jeśli robiłaś rano to nawet przed terminem miesiączki możesz być prawie pewna. A tek sobie pomyślałam.Wejdź na topik tam gdzie są dziewczyny,które starają się zajśc w ciąże .One wiedzą naprawdę wszystko o badaniach,szczepieniach,ciąży.Pewnie ci pomogą

Gość zaciążonaa
Dzieki wielkie.jestes kochana,ja robiłam test przed spodziewana @

Gość a prawidlowo
nie martw się na zapas.Poczekaj do @ ,zrób spokojnie test.Jeśli będziesz w ciąży to idź do gina,on ci powie co i jak.Ja po przeczytaniu wiadomości na ten temat byłabym spokojna