Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Gość Mama iskierek
Uwiezcie nie bylo latwo Balam sie tak bardzo Nikomu nie powiedzialam o tym co sie stalo Potem ta wiadomosc ze jestem w ciazy i strach jak wszyscy zareaguja Ze teraz nikt mi nie uwiezy. Potem lekarz stwierdzil ze plod ma jakiegos wirusa ze moze urodzic sie kalekie Nie mialam pojecia co robic Modlilam sie Walczylam Wszyscy wytykali mnie palcami ze nie wiem z kim je mam balam sie bardzo Ale urodzilam On teraz siedzi w ZK Juz dlugo i jeszcze posiedzi A ja kocham moje dziecko i nie zaluje Mialam mysli by usunac Nie zrobilam tego lMam dwoje dzieci i obie rownie mocno kocham 1 z milosci 2 z gwaltu

kurde no ja nie wierze dla mnie to nie do pomyslenia ty chyba nie bylas zgwalcona:( nie wiem dla mnie to naprawde nienormalne zeby sie na to godzic dziecko niczemu winne ale kobieta juz tak?

Gość Mama iskierek
Co do twarzy to zapamietam ja do konca zycia I wcale nie napisalam ze jest pieknie Bo nie zawsze jest Ale nie zaluje i wiem ze decyzja byla sluszna za kazdym razem jak moje dziecko mowi KOFAM CIE MAMUSU

moze i to piekne ale nie wiem czy dobrze postapilas jak ja bym takie dziecko urodzila to chyba po killu latach bym zwariowala facet wyjdzie z wiezienia, spotkasz go na ulicy i ci sie w twarz zasmieje i jeszcze moze wyzwac..

a tak w ogole corka cie pytala kto jest jej tata? czy np mowisz jej ze tata to twoj maz? kurde ja nie wiem dla mnie to troche chore jest:(

Gość Mama iskierek
Tego boje sie najbardziej ze kiedys wroci Ale nie boje sie o siebie tylko o nia Codzien botykam sie z problemami Te wszystkie sprawy sadowe Te przesluchania Ale uwiez mi warto Dla tej malej istotki warto Za nic w swiecie nie cofnelabym czasu Wiezysz mi? Ona jest dla mnie nie kara a wynagrodzeniem tego co przazylam Celem i sensem zycia

moze i jest wynagrodzeniem ale dla mnie dziecko przypominaloby co dzien co sie wydarzylo patrzysz na dziecko i widzisz gwalciciela super zycie

ja bym sie nie zdecydowala tak jak napisalam po killku latach dostalabym p i e r d o l c a... a najgorsze by bylo jakby mala zapytala gdzie tata...

Gość Mama iskierek
Moj maz zostawil mnie 3 miesiace po jej urodzeniu Bylam mezatka jak to sie stalo i mialam juz 2 letnia corke On nie rozumial mojej decyzji Moze lepiej bylo mu nie mowic Ale nie znioslabym oklamywania go Powiedzialam

Gość co wy kurde
z tym "kofam cie" nauczcie sie pisac normalnie no ludzie.co za glupie trendy.

i powiem ci ze maz postapil prawidlowo powiem tak dla mnie kobieto jestes szalona moze ty czujesz cos innego, moze bedac w ciazy od razu pokochalas to dziecko ale normalny czlowiek nie urodzil by takiego dziecka z gwaltu a dlaczego nie przedyskutowalas tego z mezem od razu? od razu mu powiedzialas ze bylas zgwalcona czy ukrywalas i np w 3 miesiacu mu powiedzialas? moze maz by ci wytlumaczyl ze lepiej byloby usunac? ja nie wiem naprawde dziwne to dla mnie

Gość Mama iskierek
Do Kuraiko Oceniasz mnie bo nie masz argumentow? Dalam jej zycie Dalam jej szanse Zle zrobilam? Sama wychowuje dwoje dzieci Nie traktuje tego jako poswiecenia. piszecie ze kazdy ma prawo do podejmowania decyzji ja podjelam ze urodze

Gość co wy kurde
a jakby byl chlopczyk? tez bys go kochala tak jak dziewczynke? chlopczyk moglby miec charakter ojca.

wlasnie o to we wszystkim sie rozchodzi:) ty zdecydowalas sie urodzic i wychowac ale inne kobiety moze sie tego boja? moze nie chca dziecka z gwaltu? maja pelne prawo usunac i nie mozna ich wcale wyzywac i gnoic! aborcja to temat rzeka i nigdy nikomu sie nie dogodzi:) ale najwazniejsze ze kobieta powinna miec wybor i sama zdecydowac co zrobi

Gość co wy kurde
moze juz dajmy tej mamie spokoj niech nie rozpamietuje tego.ale ja uwazalabym takie zycie za zmarnowane.przykre ze tak sie stalo.

oj dziewczynka tez moze miec charatker ojca... i nie jest wcale powiedziane ze ojciec tez bylby gwalcicielem... a powiedz mi co powiesz dziecku jak sie spyta gdzie tata?:( czy moze juz sie spytalo?

Gość Mama iskierek
Nie zawsze bylam tak dzielna Mialam chwile zalamania Od tego czasu minelo pare lat Nie oceniam mojego meza Szanuje jego decyzje On szanuje moja Byl ze mna do urodzenia dziecka Byl nawet chwile przy porodzie Potem odszedl ale mamy poprawne stosunki kontaktujemy sie czesto To nie jest dziwne Takie jest zycie I ktos dobrze tu zauwazyl ludzie sa rozni Co nie znaczy gorsi

Gość Mama iskierek
Nie wiem Napewno powiem jej prade ale jak bedzie wystarczajaco duza narazie mysli ze ona i jej siostra maja tego samego tate a co do plci to dla mnie nie ma roznicy czy chlopiec czy dziewczynka Nie myslalam o tym

tez wlasnie mam takie wrazenie bo zaczna sie pytania gdzie tata, pozniej mozezs oszalec i powiedziec ze jest dzieckiem z gwaltu i dziecko albo moze sie od ciebie odwrocic albo moze zaakceptowac ale to pierwsze chyba jest bardziej prawdopodobne..

Gość Mama iskierek
Moj maz chcial bym oddala to dziecko a ja nie potrafilam Potem myslal ze bedziemy potrafili zyc normalnie Ale nie dal rady Jestem mu wdzieczna ze przynajmniej probowal Powiedzial kiedys ze rozumie i podziwia mnie Ale on tak nie potrafi

wiesz co ja powiem tak po czesci bylas egoistka stracilas meza ale zyskalas dziecko nie wiem co ejst gorsze chyba bylas troszke bezmyslna... ja nie wiem naprawde co powiedziec wspolczuje temu dziecku na przyszlosc bo bedzie mialo przesrane...

Gość Mama iskierek
Ale dlaczego ma sie odwrocic Dlatego ze jej nie zabilam? Ze kocham mimo wszystko

dlaczego maz ma sie od ciebie odwrocic? bo kobieto szalona jestes moze to nie bylo jego marzeniem miec dziecko z gwaltu? dobrze ci mowil zebys urodzila jak tak bardzo chcialas jej dac zycie a pozniej oddac albo w czasie ciazy szukac rodziny ktora chcialaby zaadoptowac...

Gość co wy kurde
ja bym nie oddala zadnego nawet z gwaltu.usunelabym po prostu.ale akurat dobrze zrobilas ze nie oddalas tylko zatrzymalas przy sobie.nie wiadomo do kogo by trafilo.

Gość Mama iskierek
Nie chodzilo mi o meza sama napisalas ze dziecko jak sie dowie moze sie odemnie odwrocic

ahhh chodzi o dziecko:) moze dlatego ze dowie sie prawdy? nie wiem taka pierwsza mysl mi przyszla moze tez sie odwrocic z tego wzgeldu ze caly czas mowilas ze ojcem jest ktos inny, to moze byc dla niej szok

Gość Mama iskierek
Wiem To jest trudne nawet nie wiecie jak bardzo Ale mimo wszystko nie zaluje Czasem warto zaryzykowac Teraz patrze jak slodko spi Jak Aniolek A moj maz zabiera je jutro na cmentarz do swoich rodzicow Moze wszystko sie jakos pouklada? Wiem jedno warto bylo

Gość Mama iskierek
Jedno jest pewne Te dzieci nie sa winne gwaltowi I maja prawo zyc nawet jak nie bedzie im zbyt latwo Bo zycie wogole nie jest latwe Ale nie nam oceniac kto ma prawo je smakowac a kto nie