Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Te zdjęcia tylko utwierdzają mnie w przekonaniu że aborcja to morderstwo a wszystkie kobiety które to zrobiły są pozbawione uczuć

Gość nawrucona
dziekuje Dzieki tym zdjeciom za jakies 8 m-cy urodzi sie nowa istotka Wiem to okropne ze mialam takie mysli Ale w mojej sytuacji ... Teraz wiem ze tego nie zrobie Uratowalas jedno zycie Dziekuje Nie kazdy topik jest durny Ten jest wielki

Gość Ilonka1212
Zgadzam się z Tobą, ten topik jest wielki, trzeba ten temat poruszać, docierać do kobiet, uświadamiać je że aborcja to morderstwo..po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi w tym topiku jestem przerażona rzeczami jakie tu niektóre z was wypisują...często zdarza się że jesli ktoś otwarcie broni życia ludzkiego narażony jest na obelgi i pośmiewisko, ale tak dalej trzymac!niech temat ten otworzy oczy tym zaślepionym własnym egoizmem.

Gość Mama iskierek
Macie dzieci Ja mam Za nie oddalabym ni tylko wzrok reke czy noge Ale wlasne zycie Czym rozni sie dziecko narodzone od tego w brzuszku Niczym No pewnie jest ryzyko ze moze urodzis sie bez raczek Wiec odrazu mu łepek ukrecic? Was o glowy poskracac za takie myslenie. Dziecko to dziecko

Gość gownocidotego
aleksja idz sie lecz kurwo glupia huj cie obchodzi co robia inni

Gość Mama iskierek
Najlepiej udawac ze to czyjas sprawa Tylko los bywa okrutny Mam kolezanke ktora bronila adopcji Teraz od 5 lat stara sie o dziecko Los bywa okrutny I kara zawsze przyjdzie za debilne myslenie dzieci sa cudem swiata i jedyna rzecza ktora po nas zostaje Mnie obchodzi co sie stanie z malymi istotkami A jesli was nie to poprostu nie wchodzdzcie na takie topiki debilom wogole powinni zablokowac interek

Gość Dżizys
Mama iskierek----------oddałabyś życie za swoje nienarodzone dziecko? a kto by się nim opiekował? Ty zza grobu? odebrałabyś mu siebie-Matkę.Zrobić, urodzić,umrzeć i zostawić same na tym padole łez? A to mi dopiero kobieca logika, nonono....

Gość Mama iskierek
Tak oddalabym zycie za wlasne dziecko A Ty nie Patrze na moje iskierki i mysle ze nie zawachalabym sie ani sekundy gdyby ktos mi kazal wybierac one albo ja I zadna roznica kiedy kazaliby mi wybierac

Gość Mama iskierek
Zastanow sie ilu rodzicow oddaje dzieciom kawalek swojej wtroby ryzykujac wlasnym zyciem Potepiasz ich logike Wtedy to oni sa szlachetni Ale biorac pod uwage nienarodzone dziecko i ryzyko utraty wzroku To lepiej usunac Odpowiedz Oddalabys zycie za swoje dziecko BO JA TAK

Gość Dżizys
Kiedy moje dziecko juz jest na świecie to tak.natomiast, jeżeli zagrażałoby mojemu życiu to NIE.Ważniejszy jest w pełni rozwinięty człowiek niż zarodek,który nie ma świadomości.

Gość Dżizys
nie jestem Matką Teresą ani instytucja charytatywną.Na tym świecie liczy się silniejszy i tak zawsze było, jest i będzie czy Ci się to podoba, czy nie.

Gość JOJOJOJ
Toż to nie jest zarodek,TO NIE ROśLINA!Widziałam własne dzieciątko na ekranie USG w 7 tygodniu ciąży,kiedy było z nami źle nie ruszał się ,lezał na dnie brzucha,jak po prawie 2 tygodniach było lepiej jak astronauta skakał...I miał malutnie rączki,nóżki,główkę...zapewniam to nie ZARODEK..

Gość Dżizys
ja też widziałam swój EMBRION w 8 tygodniu ciąży i nie sikałam z podniecenia na jego widok :D

Gość Mama iskierek
Wiesz co mnie wk..wia To ze moje dziecko tez juz skreslili gdy bylam w drugim miesiacu wykryli jakiegos tam wirusa I mialam zasrane prawo usunac ciaze Bylo ryzyko wodoglowia i trwalego kalectwa Gdybym byla taka zasrana egoistka jak wy pewno bym to zrobila Ja urodzilam mam teraz cudowna ZDROWA corcie I nikt mi nie powie ze nie bylo warto zaryzykowac Lekarze czasem sie myla czy ktorakolwiek z was stanelaby przed moim 3 letnim aniolkiem i powiedzialaby mu : Wiesz Twoja matka powinna cie usnac zebys sie nie meczyla

Gość Dżizys
a o dzidziusiach w brzuszkach mamusi mówią maluteńkie dzieciaczki, które powinny jeszcze bawusiać się w piaskowniczce i robić kupki w pieluszeczki :D Dla wykształconych ludzi w cywilizowanym kraju jest to embrion do 8tc, potem płód. Chociaż, w sumie się nie dziwię świadomości Polaków, skoro nasz kraj nie nazwałabym "cywilizowanym":)

Gość Dżizys
Mama iskierek to sie ciesz i dziękuj bogu, jesli w niego wierzysz,że masz zdrowe dziecko a nie z wodogłowiem.Coś o tym,niestety wiem. Gdybym mogła cofnąć czas-----------usunęłabym To ci potwór ze mnie, co?

Gość Mama iskierek
Dżizys masz dziecko? Sorki ale jakos trudno mi w to uwiezyc. Jesli masz to dziekuj za to Bogu. Ja za swoje jestem wdzieczna.

Gość Dżizys
a ja nie.Dotarło?Bo jest cholernie chore i cierpi straszliwie! Wiec gdybym mogła mu zaoszczędzić cierpień, to, kurwa mać----USUNĘŁĄBYM!!!!!!!!!!!

Gość Dżizys
i co? zatkało kakao? :D

Gość Mama iskierek
K..wa Nie jestem twoim wrogiem tylko druga matka ktora kocha swoje dzieci ty nie kochasz? Przykro mi naprawde Ale popatrz na swojego aniolka Dotknij jego raczki Wiem ze to boli jak dziecko cierpi Ale to nadal dziecko I napewno nie chcesz aby umarlo Podziwiam cie bo wiem ile wysilku cie to kosztuje Nie mow ze powinnas usunac Mam nadzieje ze kiedys to zrozumiesz jak wielkim cudem jest Twoje dziecko Trzymaj sie cieplutko i walcz

Gość Dżizys
dzięki, nie drę kotów bez powodu :D kocham swoje dziecko, jednak nie chce,zeby cierpiało, bo jest to nieludzkie. A swoje zdanie co do aborcji mam. Do 3-go miesiąca, jeśli nie ma nieuleczalnej choroby ani wad. Większe płody-usuwać dla wygody jest wstrętne i chore.

Gość Dżizys
A ci, którzy tak chcą,żeby chore i kalekie dzieci sie rodziły i cierpiały całe swe życie-zapraszam do najblizszego hospicjum. Kto nie jest w takiej sytuacji-nie zrozumie. Syty głodnego nie zrozumie.

Gość tylko i aż matka
Nie mogę ze spokojem oglądac takich zdjęć, łzy same cisną się do oczu na samą myśl, ze te dzieci jeszcze dzień wczesniej żyły, biło im serduszko, ruszały się i czuły się bezpieczne w brzuchu mamy. To najwyższe okrucieństwo nie dac szansy na życie, zabrać je tak niewinnej istocie, która od początku jest zalezna od odrosłego. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które nie potrafia pokochać dziecka, które w sobie noszą. Jak patrzę na twarz mojej córeczki, to nie wiem jakim człowiekim musiałabym być, by nie dac jej szansy. Inna rzecz - była planowana i mocno wyczekana, ale gdyby pojawiła sie wczesniej niż się pojawiła, to z pewnościa pokochalabym ja równie mocno i nigdy w życiu nie odebrałabym jej szansy na życie. *** Biedne aniołki - okrutne matki 😭

Jakaś biedna kobieta poroniła w 5 m-cu. Oczyścili jej macicę, zrobili zdjęcia nieżyjącego płodu, zamieścili na stronie o aborcji i myślą, że zniechęcą zwolenniczki aborcji. To przykre. Ciążę w 4-7 m-cu można usunąć tylko wtedy, kiedy ciąża zagraża życiu matki. Nawet rzeźnik nie podejmie się usunięcia dojrzałego płodu. Nie wierzę w ani jedno zdjęcie, które jest na tej stronie. Nigdy w życiu nie odważyłabym się porównać płodu 8-12 tygodniowego do 4-7 miesięcznej ciąży. Czasem mam wrażenie, że tego typu zdjęcia zamiast odwlec zwolenniczki od swojej decyzji, przyciągają przeciwniczki. Przeciwniczki naoglądają się tych zdjęć, a potem wyzywają te, które się tego dopuściły od dzieciobójczyń, kurw i szmat. Ja osobiście usunęłabym ciążę na 100% w kilku przypadkach: - ciąża będąca wynikiem gwałtu. Nawet bym się nie zastanawiała. - chory płód=chore dziecko. Lekarze mogą się mylić, ale od tego są specjalistyczne badania. Gdybym wiedziała, że moje dziecko urodzi się z porażeniem mózgowym, będzie miało Downa, albo co gorsza urodzi się bez rąk i bez nóg- usunęłabym taką ciążę. Bałabym się, że choremu dziecku będę musiała poświęcić się bez reszty. Zrezygnować z pracy, z nauki. - ciąża zagrażająca mojemu życiu. W mojej hierarchii wartości moje życie jest dla mnie bezcenne. Zawsze będzie najważniejsze, zawsze będzie o stopień wyżej. Może myślę jak egoistka, ale cieszę się, że żyję. To są powody, dla których na pewno usunęłabym ciążę. Nie wiem czy usunęłabym ciążę gdybym nie miała pieniędzy, gdyby zostawił mnie facet. Musiałabym stanąć przed faktem dokonanym, żeby móc się przekonać.

Strasznie smutno mi sie zrobiło...jutro zapalę świeczkę na grobie dzieci niechcianych i nienarodzonych :( Tylko tyle moge zrobić..

i mądrze mówisz. Zycie kobiety jest najważniejsze. Po co tez rodzić swiadomie chore dziecko? wolałabym juz nigdy nie miec niz wydac na świat fizyczną bądź umysłową kalekę

aha - i nie ruszają mnie te foty. bardziej ruszają mnie zdjęcia głodnych dzieci na ulicy, albo samotnych w domu dziecka których nikt nie chce, albo chorych pozostawionych przez matki. takie zdjęcia mnie ruszają a nie te krwawe rozpierduchy.