Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Gość Mama iskierek
Musze juz zmykac Dziekuje wszystkim za probe zrozumienia szanuje wasze zdanie i prosze o szacunek dla kobiet ktore mimo wszystko sa przeciwniczkami Trzymajcie sie cieplutko

Gość o matko...
Jezu, jakbym się dowiedziała że moim ojcem jest zbir i gwałciciel, to chyba bym, się zabiła :o

Gość mamitka
no ale nie w twoim przypadku tak nie jest... wiec komentarz zostaw dla siebie o wogole nie zaczynaj podnosic tematu ktory i tak jak juz wiele osob powiedzialo nie zmieni zbyt duzo bo kazdy zdanie ma swoje.

moze mama iskierek byla w stanie urodzic i wychowac to dziecko? mozliwe ze tak jest ale nie kazda kobieta moze ten ciezar udzwignac, tak wiec kazda kobieta powinna miec wybor dla mnie wydaje sie to byc szalone i troche lekkomyslne co zrobila mama iskierek ale widac ze ona to dziecko naprawde kocha:)

dżemowa jagódka----> Zabójstwo jest karalne? Skoro to zabójstwo, to dlaczego kobiety, które dopuściły się tego zabiegu, nie są karane? Kilka lat w zawiasach dostaje lekarz, ale nie za to, że dopuścił się zbrodni i zabił człowieka, tylko dlatego, że aborcja na życzenie jest w Polsce nielegalna. W żadnym kraju na świecie nie można do człowieka podejść i go zabić, a aborcja jest legalna. Tylko Polska jest daleko za murzynami. My jesteśmy zacofani czy w innych krajach propaguje się morderstwo? Otóż nie! innych krajach doszli do wniosku, że płód nie jest człowiekiem. tosia jestes ciulnieta----> Zamiast do wróżki wybierz się do psychiatry. Twoje dzieci w przyszłości Ci za to podziękują. Mama iskierek----> Nie dociera do Ciebie to, że nie każda kobieta jest w stanie wychowywać dziecko z porażeniem mózgowym? Takie dziecko nigdy nie będzie adoptowane i jeżeli ja go nie zatrzymam, to trafi do ośrodka i jak będzie miało odrobinę szczęścia, to kilka razy w ciągu dnia podejdzie do niego opiekunka.:( Gdyby lekarz poinformował mnie, że moje dziecko urodzi się chore (bez względu na to, jaka to choroba) usunęłabym taką ciążę. Jeżeli Ty jesteś gotowa na to, żeby zajmować się takim dzieckiem, żeby poświęcić mu swój czas, to chwała Ci za to. Ja bym tak nie potrafiła i nie jestem od Ciebie gorsza.