Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baska23

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Baska23

mam pytanie moze mi ktoras pomoze bo nie wiem co mi jest czy jestem w ciazy . po naszym" wypadku" mialam normalny okres ale teraz mija juz 1,5 miesiaca i trochu mnie mdli i boli brzuch . a brzuch wydaje mi sie dziwnie okragly ;/ moze ktoras miala cos podobnego?

Gość Kasia odpowie
chętnie odpowiem na Twoje pytanie tylko musisz mi powiedzieć kilka rzeczy....w jakiej fazie cyklu uprawiałas seks ? i czy wydarzyło się cos co mogło by swiadczyc o zapłodnieniu? i jak wyglądała miesiączka?

Gość anusiaaaaaa88
no wiec sa tylko 2 odp tak albo nie najlepiej zrobic test :) i bedzie jasne :P jesli niej estes to powiem tyle psychika lubi platac figle jesli jestes to gratulacje :)

Gość niewiemczemu
a jesli sie mialo okres ktory trwal 2 dni i jedne dzien paleminia a drugi skrzepow bardzo duzo

Gość Kasia odpowie
hm... skrzepy nie powinny wystąpić :/ chociaż minimalne skrzepy świadczą o skropleniu się łożyska tylko to raczej występuje w 1 i 2 dniu miesiączki

Gość karolinka wystraszona
czesc dziewczyny ....uprawiałam peetting w dni niepłodne ... dostałam od tamtego momentu 3 miesiączki trwały 5-6 dni dlatego nie robiłam testu bo wydaje być sie okej ? jestem przewrazliwiona :/

Gość a ty dajesz radę
na pewno jesteś w ciąży, nie wierz tym co Ci mówia że nie jesteś- one kłamią bo są zazdrosne. JESTEŚ W CIĄŻY. Gratulujemy!!!! osz fak:o

Gość niewiemczemu
no walsnie nie wiem o czym moga swiadczyc te skrzepy ?

Gość Kasia odpowie
no nie wiem o czym swiadcza skrzepy kiedys czytałam ze .... moze to byc stan zapalny a kiedys ze są to części wydalonego łożyska ....

Gość a ty dajesz radę
kobieto a raczej idiotko!!! Idź do lekarza, zrób test i nie bzykaj się z facetem jak nie jesteś przygotowana na ewentualną wpadkę! Na forum odpowiedzi nie znajdziesz tylko w gabinecie lub na teście Co za słup:O

czemu mi nikt nie odpowie :/ jestem nie dowiadczona w tych sprawach i nie mam się z tym do kogo zwrócic

Gość a ty dajesz radę
ooo test z joemonster sobie zrób:) prawde ci powie

hehe odpowiedzieli mi na innym forum ,ale nie martw sie rozumiem ze kpisz ze mnie jestem z nerwicowana...i przewrazliwiona to dlatego ...

Gość baska23
było to dwa dni po okresie okres normalny 5 dni mocne krwawienie

Wizyta u ginekologa, test ciazowy lub bhcg Nikt Ci nie odpowie czy jestes w ciazy czy nie!!!!!