Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak to prawda

jednak o prawda, ze nie ma nic gorszego gdy ktos jest w swietnym humorze

Polecane posty

Gość jednak to prawda

w momwncie gdy ty masz zly dzien:O wlasnie zajadam stres i smuek i zlosc i wszystkie negatywne emocje.bede gruba

Gość lasagne z serem i ziołami
ja mam dzisiaj PMS 😠

Gość jednak to prawda
dzieki, nawet juz mi lepiej;) tak sobie mysle, ze naprawde albo mam cos nie tak z psycha albo to jesien ale czemu ja musze lapac takie doly, ze mi sie gadac nie chce, jestem jakby po jakis lekach:Owkurza mnie to ale nie potrafie tego pokonac:Omoje znajome tak nie maja:O

e tam 🖐️ ja mam prawie zawsze zły dzień... i jakoś mi ludzie nie przeszkadzają. Przynajmniej ktoś wie co robi i nawet mu wychodzi zresztą zawsze można się wyłączyć, zamknąć w sobie albo małym pomieszczeniu i problem z głowy

Gość jednak to prawda
nie chce sie zmaykac w malympomieszczeniu, bo to nie lezy w mojej naturze.tylko czasami ma na to ochote:O ale to chyba kazdy tak ma. a ja wygralem zycie, wiesz, czasem jak mi cos ni wychodzi w zyciu czy czuje sie wyobcowana itp to mysle sobie o tobie, o twojej sytuacji, ze muse byc silna i nie poddawac sie by nie skonczyc tak jak ty:O sorry, ze to pisze.

tos mu pojechała:O jak ja mam zły humor to albo się wydołowywuję słuchając beznadziejnie mulącej muzyki albo ucinam sobie z kimś durną pogawędkę i mi przechodzi.

\"skonczyc tak jak ty\" znaczy jak? zaciekawiło mnie to na wzór przegranego życia to ja się raczej nie nadaję 🖐️ co najwyżej: nudnego, introwertycznego, monotonnego, bezcelowego, nieśmiałego i brzydkiego :P

Gość jednak to prawda
chodzi o to, ze to chyba ty tak zawsze jeczysz i mowisz, ze twoja niemsiloasc i brak kontaktu z ludzmi sprawiaja, ze nic w zyciu nie osiagnales itp.sorry nie chcialambyc niemila.

czemu od razu nie miła :) nie osiągnąłem... trudno się mówi, może jeszcze kiedyś coś z tego będzie a może i nie. Zresztą nie wiem nawet czy albo co chciałbym osiągać... oczywiste pewnie przez brak doświadczeń :/ zobaczymy za 10 lat :O jak dalej będę w tym samym miejscu/z podejściem to tylko szukać suchej gałęzi

Ja tez mam dzisiaj zamułe a do tego jestem przeziebiona. Wchłonelam juz płatki czekoladowe i zaraz ide po tosta. A najgorsze jest to ze wszyscy od rana wymagaja ode mnie jakiejs konstruktywnej gadki... A ja nie mam na nia ochoty! Jak mam dola to najczesciej sie tez wkurzam i wszyscy maja do mnie pretensje ze jestem opryskliwa.... wrr.....

dla normalnego człowieka \"coś osiągnąc\" zwykle oznacza dobra pracę, miłośc itp pierdołki dalej nie wiem jednak co to dla ciebie znaczy:( chcesz wejsc na mont everest czy jak?

@ Kulaj czukerek \"chcesz wejsc na mont everest\" to trochę za ambitne i do tego wygląda jak jakiś życiowy cel... a ja, jak już pisałem ze 100 razy, takich nie posiadam... zdecydowanie rzeczy drobniejsze, wylądowały by już u mnie w szufladce \"coś osiągnąłem\", takie które przeważnie nie są klasyfikowane w ten sposób 🖐️

Gość obskurna ta sofa
jestem normalnym człowiekiem a zdobycie pracy, miłość, dobrobyt materialny, to dla mnie żadne osiągnięcie.

Gość obskurna ta sofa
osiągnięciem są jakieś skryte pragnienia, marzenia... takie, których jednym ruchem ręki czy nogi nie da się spełnić, trzeba trochę wysiłku :)

@ Kulaj czukerek a gdzie mieści się ta babska ciekawość, że można ją sobie samemu odgryźć? tak z ciekawości pytam :D jak myślisz... jakie małe osiągnięcia pasują do \"nudnego, introwertycznego, monotonnego, bezcelowego, nieśmiałego i brzydkiego\" życia? Przecież to prosta zagadka :P

a ja wygrałem zycie nie jestem nudnym i coś tam coś tam facetem więc mogę się tylko domyślać;) a babska ciekawośc? nie wiem dokładnie gdzie się miesci ale odkąd z tobą rozmawiam swędzi mnie nos więc moze tam się skubana zagnieździła? tylko kurde co ja zrobię bez nosa?:O obskórna sofa zdradzisz mi jakie są twoje marzenia?

Gość obskurna ta sofa
ostatnio jestem na diecie wysokotłuszcowej mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć upragnioną wagę ;) Nie chcę mi się rozpisywać, trochę ich jest, ale cały czas zawzięcie dążę do ich spełnienia.

Gość jednak to prawda
WhatDaHell -->mi tez sie gada nie che, powiem cos, zeby odpowiedziec i odwracam sie twarza, nie chce mi sie nawiazywac zadnego kontaktu.a jestem na 1 roku studiow i nie moge i nie chce siedziec jak ten zamul bo bede miala taka etykietke juz do konca.boli mnie jak ludzie ze soba fajnie rozmawiaja, smieja sie, nawiazuja znajomosci aja nie mam na to ani sily ani ochoty. na dodatek mam wrazenie, ze wszyscy lapia ze soba jakis kontakt tylko ja odstaje:O o kurde:O czy ja naprawde tworze taki dystans?sorry, musialam sie wygadac:O

Gość obskurna ta sofa
Luśka, już się tak nie chwal :-o :P

@ Kulaj czukerek a odkąd to nudne życie ma płeć? zawsze myślałem, że nuda, monotonia, nieśmiałość i bezcelowość jest unisex :P jeżeli potrafiłabyś sobie odgryźć nos to musisz mieć ciekawą budowę anatomiczną ;) 🖐️

Gość jednak to prawda
tzn ja chce ich poznac i z nimi rozmawiac ale chwilowo nie moge z siebie nc sensownego wykrztusic.