Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlaaa

czy facet potrafi isc do lozka z kobieta ktora ...

Polecane posty

Gość karlaaa

nie jest w jego typie - chodzi o urode, figure, atrakcyjnosc ? nie chodzi o ewidentna nieaatrakcyjnasc kobiety w jego oczach, ale atrakcyjnasc sexualna w mniejszym lub wiekszym stopniu go niezadowalajaca ??

Gość gość
JEdnego takiego znam. Jak ma pełne dządra zasadzi każdej:o

Gość ixiiiiiiiiiiii
jak to sie mowi- worek na glowe i za ojczyzne. mysle ze sa tacy faceci zeby tylko umoczyc

Gość Piła Tango
pewnie ze tak :P ps. pozdro, jesli znasz tylko jednego takiego, to znaczy tylko, ze nie znasz wielu facetow:classic_cool:

Gość karlaaa
rozumiem ze taki facet musi byc na silnym "glodzie", czy moze niekoniecznie ?

Gość Piła Tango
nie musi być na żadnym głodzie, nie muszą mu jaja wychodzić nogawkami od nadmiaru sosu, który chomikował na czarną godzinę :o tak jest i już, miłość a ruchanie to 2 różne sprawy 🖐️

Gość karlaaa
nikt tu nie mowi o milosci, nie o tym temat. pytanie tylko, czy skoro nie musi byc na glodzie a partnerka nie jest za atrakcyjna, to czy da rade sie podniecic ? a moze to tylko niewielki procent facetow jest do tego zdolna ?

Gość ulaelaylaila
ja znam dwóch takich facetów - jednemu każda dziewczyna się podoba i jak tylko ona wykaze zainteresowanie nim to on od razu jej mowi, ze ja kocha i ze chce z nia byc na dobre i na zle (dopoki inna sie nim nie zainteresuje - ale tego juz zadnej nie mowi). zastanawiam sie, czy tacy ludzie wogole wiedza co to milosc? drugi natomiast tez taki byl - moj byly chlopak - bylam bardzo mloda i glupia - nacielam sie - po dwoch latach po rozstaniu mi powiedzial, ze wtedy podobala mu sie kazda, ale ze teraz chcialby sprobowac na nowo ze mna (dodam, ze kiedy mnie zostawil juz krecil z inna). ale ja juz sie nie dam nabrac na rzekoma "poprawe"....... niektorzy nigdy sie nie zmienia

Gość ulaelaylaila
acha, no i moj chlopak zostawil mnie daltego, ze nie chcialam sie z nim kochac (mialam wtedy 16 lat ) :O

Gość gość
Piła Tango--> znam głównie facetów, ale nie wszyscy są skorzy, żeby sie z tym obnosić, wiec jak z nimi jest to nie wiem....

Gość oczywiście że jest w stanie..
...zgodnie z prastarym powiedzeniem 'potwór, nie potwór, ważne że ma otwór' ;)

Gość mandingo
głupie pytanie , Facet potrafi ! Wystarczy ze kobieta jest chociaz troche zgrabna ,nie dość brzydka , w wieku od 18- do 40 i już jest w moim typie ! do łóżka moge iść z każdą :)

Gość zenon z niedalekich okolic
to jest mojego ojca zdjecie

Gość tip flex ex
tak poważnie... Jasne, że nie przeszkadza facetowi, że kobieta nie jest w jego typie. Ale decydują o tym szczególne okoliczności. Pierwsza, jak juz tutaj ktoś wspomniał, to kiedy facet jest "na głodzie".

Ja tak miałem kilka razy ze byłem na głodzie i po alkoholu to tez działa zaczynalismy impreze z dziewczyna ktora mi sie zupelnie nie podobała malo seksy ale wraz ze stęzeniem alkoholu we krwi zacząłem na nia patrzec coraz pozadliwiej kiedy wyczułem ze ona jest na mnie napalona to skorzystałem Na drugi dzien gdy wytrzezwiałem to nie mogłem pojac jak mogłem z nia ....

Jak jest ciśnienie to myśli się tylko o tym by jakąś wyreperować. Uroda schodzi na dalszy plan i do tego jak jest alkohol. Jak to się mówi \"nie ma brzydkich kobiet tylko wina brak\", nie widzę problemu. A jeszcze jak trze udami aż iskry lecą, to zupełnie zero oporów.

Gość glowa na torbe i za ojczyzneD
glowa na torbe i za ojczyzne:D