Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka Jedna Kobieta

znowu mnie kocha !!!!!!

Polecane posty

Gość NASTURCJA***
I CO Z TEGO ???

Gość marek pipka-doda
od razu kocha ruchac mu sie chce

jako chyba jedyna z tych ktore tutaj sie wypowiedzialy przeczytalam wpis z poprzedniego tematu i cieszę się razem z tobą :) to naprawdę wspaniale ze umial, chcial i wybaczyl :) i moim skromnym zdaniem kochal cie caly czas, tylko nie chcial sam przed sobą przyznac ( to duza kazdego zdradzonego faceta) naprawde gratulacje :) cieszę się:) ze chociaz tobie sie uklada :)

nie musisz mi dziekowac ;) bo naprawde nie ma za co po prostu nie zwracaj uwagę na hipokrytki tez bym chciala by u mnie się udalo (ogolnie piszę) ale z calego serca się cieszę, ze to przetrwaliscie mimo ze sie nie znamy to nprawde wspanile czytac ze mozna wyjsc z nawet najgorszej sytuacji, powiedz jak to sie stalo? sam z siebie tak \"wydusil\", nagle, bez niczego? cos sie zmienilo od tamtej pory? ;)

Miło że pytasz. Już wcześniej nie raz i nie dwa mówił mi, po tym, jak spędziliśmy fajny dzień (kiedyś fajny=bez kłótni), że znowu czuje to, co kiedyś. Jak spędzaliśmy miłe wieczory, gdy dziecko już zasnęło, było czasami tak wspaniale, patrzeć sobie w oczy przy świetle świec i przy winie lub muzyce. Mówił, ze w takich momentach czuje, że znowu mógłby mnie kochać. No i 2 dni temu, późnym wieczorem gdy leżelismy w łóżku przytuleni (nie po seksie, żeby nie było że to pod wpływem doznań), powiedział TO :-) :-) i potem powtórzył.

Masz bardzo dobrego faceta,takze swoja nauczke juz chyba dostalas i drugi raz nie popelnisz tego samego bledu ;) ciesze sie razem z Toba :) ja czekam az mi moj powie juz prawie rok.. :( ale moze w koncu sie doczekam ;)