Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca27

Otyła kobieta- szukać partnera czy dac sobie spokój?

Polecane posty

Gość Pytająca27

Wiem, wiem, że tych wątków było tysiące... ale ja nie zamierzam obrażać szczupłych itp.... pytam tylko, czy gruba kobieta powinna szukac prantera jak każdy człowiek, czy raczej poczekać aż schudnie? 🌻

Gość *zdaniem faceta
Bardzo dziwne pytanie zadajesz, czy masz ochotę pięknie się zestarzeć ?

Gość Pytająca27
nie tylko mam wrażenie, że to walka z wiatrakami...nie wiem jak inne grubaski sobie radzą...

Gość *zdaniem faceta
Wiesz, 'gruba kobieta' to jest pojęcie względne :) bardzo wiele zależy od Ciebie , czy może być tak, że poznasz faceta i będziesz mieć motywację do odchudzania ? Mam taką swoją filozofię na temat 'grubasek' , dziewczyna powinna ważyć tyle aby jej facet mógł spokojnie wziąźć kobietę na ręce i przenieść na rękach przez próg izby :) Dla Ciebie 🌻 na zachętę

Gość asiaaaaa
jestem bardzo szczupla osoba ale uwazam ze powinno patrzec sie na to cio sie ma w srodku a nie tylko na wyglada. pewnie ze szukaj:)))

Gość Pytająca27
oj,,,,chyba na zdołowanie mnie:)...mnie raczej nikt nie przeniesie , tak sądzę:)

Gość dsffgv
NA KAżDEGO POTWORA PRZYJDZIE PORA

Gość sekutnica sie wkurzy
czyzby smutna czy samotna pusia 22 to ty zaraz sie pojawi ten babsztyl to Ci dupe spierze.... pawle 28 zlituj sie weź jej cos powiedz bo skrętu kiszek dostane nie tylko ja Komiczne pomocy... serca nie macie i tymi durnymi tematami chcecie nas wykończyc bbłagam litości

Gość Pytająca27
ok, przepraszam🌻

Dziewczyno - nie dołuj się i nie uciekaj. A może jednocześnie i za fajnym facetem się rozglądać i diety pilnować? Jeśli masz ochotę troszkę się \"uszczuplić\", to byłaby to całkiem niezła motywacja. ;)🌻

to jak motywujemy ,że warto swoje zdrowie szanować.... ???

poznalam faceta wazac ponad 80 kilo. teraz schudlam i tez jest ok. nie ma reguly. moim zdaniem jednak, jesli znajdziesz sobie faceta teraz a dopiero potem schudniesz to mozesz miec jako taka pewnosc, ze kocha cie za charakter a nie za chudy kawalek dupy. poza tym duzo seksu wyszczupla :D

Gość Pytająca27
walczę z otyłością, schudlam kilka lat temu 35 kg, ale przytyłam 15. To jest cięzka walka przez całe moje życie.

Gość Pytająca27
nie boję się wiedzm:) raczej szukam w życiu dobrych wróżek:)

wejdź sobie na ten topik i poczytaj ... nic nie jest trudne ;) wszystko jest możliwe jak sięchce trochę samozaparcia i gra

Gość Pytająca27
ale też nie wszystko jest takie proste i oczywiste🌻😍

jest tylko to od nas zależy mi się zgubiło bezpowrotnie 20kg od lat ani deko nie przybyło.... jak sie chce to mozna dlaczego ja daje rade a inni nie... co jestem z innej planety... powtarzam CHCIEĆ TO MÓC... zdrowie to podstawa...pamiętaj o tym każde kilo więcej to męczarnia dla serca stawy i kręgosłup więcej dźwigają

Gość ja sobie mysle ze nie warto
ale tylko po sobie partrze - jakis czas temu zeszczuplalam ponad 10 kilo i od razu pelno facetow sie krecilo - chyba chodzilo tez o moja pewnosc siebie wtedy a teraz niesety wrocilam do dawnej wagi i... pusto dookoloa:)no niestety chcialabym napiac inaczej ale tak to u mnie wyglada

Gość SheKathy
ja mam to sopo co "ja sobie myśle". Faceci są w stanie związać się tylko z dziewczyną o idealnych proporcjach 90/60/90. Dlatego jestem singlem i chyba będe nim do śmierci