Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaaaa

czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość asiaaaaa

mam pytanko.. po jakim czaie sa odcuwalne objawy ciazy i w ktorym miejscu boli brzuch??

Gość asiaaaaa
blagam odpiszcie:(

Gość asiaaaaa
zapomnialam tez dodac, ze ostatnio z pochwy wyleciala mi plastikowa butelka. moze to przez to bolal mnie zoladek?!

Gość marek pipka-doda
jesli sikalas pod wiatr to napewno jestes zaciazona

Gość asiaaaaa
asiaaaaa zapomnialam tez dodac, ze ostatnio z pochwy wyleciala mi plastikowa butelka. moze to przez to bolal mnie zoladek?! TO NIE JA PISALAM I JAK KTOS SIE MA PODSZYWAC LUB GLUPIE ODP DAWAC T NIECH NIC NIE PISZE LEPIEJ

Gość basienska radzi
Ciaze mozna wykryc za pomoca testu gdzies okolo 2 tygodnie po stosunku. Zas pierwsze objawy to z reguly sa dopiero gdzies po miesiacu od zaplodnienia (jesli sa, jak ja bylam w ciazy wykryto mi ja w dwrugim miesiacu i mialam zero objawow, tylko brak okresu).

Gość asiaaaaa
a w ktorym miejscu BASIENKA RADZI boli brzuch??

Gość basienska radzi
Mnie nie bolalo nic. Mowie ci, nie mialam zadnych objawow z wyjatkiem braku okresu. Potem dopiero powiekrzyly mi sie bardzo piersi i ciagle sikalam (tak kolo drugiego miesiaca ciazy). Moja kolezanke pobolewalo w dole brzucha i miala wymioty. Wejdz na dzial o ciazy to zobaczysz jak roznorodne moga byc objawy ciazy.

Gość asiaaaaa
dzieki za odp BASIENSKA rADZI:))))

Gość basienska radzi
nie ma za co:)) tak czy inaczej radze ci zrobic test bo to ze cie boli brzuch czy ci niedobrze nie musi wcale oznaczac ciazy tylko np ze zle sie czujesz. Test daje zas wiarygodny wynik.

Gość asiaaaaa
o to chodzi ze boje sie go zrobic bo boje sie ze wyjdzie pozytywnie a jestem mloda:PP

Gość basienska radzi
Nie robiac testu tylko sie bedziesz nakrecac i mozesztym samym doprowadzic do tego ze bedzie ci sie wydawalo ze masz objawy ciazy nawet jak ich nie bedziesz miec.

Gość asiaaaaa
możliwe:)) bo jest mi od paru dni niedobrze a jestem chyba zbyt krotko po stosunku zeby byly objawy mozliwe

Gość basienska radzi
zrob test i sie wtedy uspokoisz.

Gość asiaaaaa
ok:))) chociaz w sumie wolalabym poczekac do daty pojawienia sie miesiaczki:):): ale postaram sie go zrobic na dniach jakos:))

test jednak bedzie najbardziej wiarygodny w dniu spodziewanej miesiaczki, wczesniej moze jeszcze jej nie wykazac. W ogole to na objawy ciązy jest zdecydowanie za wczesnie.