Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smamammm

rozkład dnia osoby samotnej...........

Polecane posty

Gość smamammm

Jeżeli nie jesteś obecnie w związku, to jak wygląda Twój dzień...? Co robisz, gdy wracasz do mieszkania i nie masz w planach żadnego spotkania? Próbuję sobie ułożyć życie jako singiel, lecz nie bardzo wiem od czego zacząć:(. Jest to dla mnie bardzo trudne i bolesne:(. Odczuwam niesamowitą pustkę- wszystko wydaje mi się pozbawione sensu... Będę wdzięczna za każdy wpis i opis- dziękuję :*

przede wszystkim musisz sobie totalnie zapelnic czas, tak zeby nie siedziec, nie rozpamietywac pomysl np. o przemeblowaniu mieszkania...tak zeby az tak wiele sie z nim nie kojarzylo pomysl o czyms co zawsze chwialas zrobic jak jego nie bylo, albo jak ci nie pozwalal (np. kurs tansca itp.) ech wiem, ze latwo mowic, a tak cięzko zrobic, uwierz mi wiem :( tez tego w zyciu troche mialam zaloze sie ze jestes ode mnie duzo mlodsza, masz moze jakies 19 lat ;) ty zawsze mozesz sobie powiedziec ze na pewno kogos znajdziesz ;)

ze szkoły wracam o 17 ...jem cos, właczam komputer sprawdzam poczte wchodze na kafeterie:), robie sobie krótka drzemke.a jezeli nie to dalej sie dze przy kompie i siedze na kafe o 20 zczynam ogaladac serile w tv:O ajezeli starczy mi sił to wychodze na spotkane z kumpelami albo sie ucze jak mi sie starczy i ochoty:) a teraz zaczynam sobie cwiczyc wieczorkiem dla relaxu:) i potem znowu kafe........... jedym słowem nuda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zycie jest do bani moje zycie:O

siadam do kompa, malije na jedwabiu, robie kwiaty z bibuły , wykładam na uniwersytecie IIIwieku

Gość kakaala
Wychodzę z domu po siódmej. Jak dobrze pójdzie, i nie ma dzikich korków, wpadam do domu coś zjeść koło drugiej i jadę dalej do pracy. Wracam koło 20. Muszę się przygotować jeszcze na jutro. Zjeść coś i spać.

Ja zawsze planuje dzien spontanicznie. Mam mnostwo hobby, ktore zabieraja mi czas( basen, francuski, gitara etc.) Z tych codziennych to szkola do 17, nauka do 22 czasem musze zarwac nocke, a w weekend imprezuje i zbieram sily na nastepny tydzien. Na nude nie narzekam :)