Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam

ciąża?????

Polecane posty

Gość takie pytanie mam

moj cykl trwa mniej wiecej 35 dni mam je troche nieregularne wiec trudno mi okreslic czy byla owulacja to moj pierwszy cykl po odstawieniu tabsow- obecnie jest 23 dc i mierzylam wczoraj i dzisiaj tempke i mam ponad 37 stopni przez caly czas po zakonczeniu @ kochalam sie bez zabezpieczenia czy moge byc w ciazy?? wydaje mi sie ze na test jeszcze za wczesnie

Gość do ciebie małolatooo
hey jak ja bym ci takie pytanie ---zadała czy jestem w ciazy " i napisała to co ty...co bys mi odpowiedziała wiec swoją odpowiedza sama sobieodpowiedziałas na swoje durne pytanie a kto to moze wiedziec czy jestes czy nie jestes, czy moze bedziesz a moze nie bedziesz....cos jeszcze

Gość takie pytanie mam
pytam o temperature i tyle co cie tak boli w moim pytaniu ? nie odpowiadaj jak ci nie pasi zamiast sie czepiac! wiem ze tempka we wczesnej ciazy jest podwyzszona ale czy tak nie ejst przypadkiem takze po owulacji?

Radze poczekac do terminu @ i zrobic test, a najlepiej bhcg i masz 100% pewnosci. Tutaj nikt Ci nie odpowie na to pytanie, nikt nie jest wrozka.

Gość Boshee
Z księżyca spadłaś ja się bzykałam 3 ostatnie noce bez zabezpieczenia powiedz czy jestem w ciąży plisss :-p

Gość Boshee
Wow super dzięki wróżko Klaro a z utorką topiku już się nie bawimy :-p