Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa8

czy zawsze jak wychodzicie z domu to robicie make-up??

Polecane posty

Gość zniesmaczona jestem
niektore musza zawsze --by przechodniów nie wystraszyc

Gość BeznadziejnaosobaWkurwionaa
moim make upem jest teraz tylko podkład i pomadka wazelinowa ez wzgedów dermatologicznych

Mi natopias make up przeszkadza czuje się cieżka czuje że moje rzęsu są ciezkie załamują sie pod tuszem ^^ I boję sie w oko podrapać bo nie wiadomo co się moze stać.. Tylko na bardzo szczegolne okazje.. Po co niszczyć sobie cere w młodym wieku prawda? ^^

Gość eeechooo
ja się tylko do pracy tapetuję-prawie codziennie:( latem nie używam podkładu, zimą tak, do tego tusz do rzęs i balsam na usta w weekendy cera ma wolność :) no i na jakieś ekstra wyjścia też się maluję, ale bez przesady a po przyjściu do domu pierwsze co robię to zmywam make up i zdejmuję biustonosz :D

Gość nigdy w zyciu jeszcze nie
robilam makeupu :P Nie mam czasu, pieniedzy i ochoty :D

NO JA TEż SIE NIE PUDRUJE JAK WYCHODZE Z domku jeśli już to czasem od święta hehe jak mam podkład na twarzy to czuje się taka ciężka!!!

jako nastolATKA ZAWSZE I WSZEDZIE TERAZ myslaca jestem jako-tako i sie nie maluje do pracy a po kiego .......

Gość cammry
Ciekawe. Zawsze jak jest taki topic, to dziewczyny pisza, ze sie prawie nie maluja, a na ulicy widze dziewczyny z pelnym makijazem. Nie zawsze jest on bardzo widocznny, ale ja go dostrzegam.