Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienska radzi

co sadzicie o witaminach do wlosow SILICA?

Polecane posty

Gość basienska radzi

prosze o wypowiedzi

Gość madlen 20
ja kiedys uzywałam, byłam zadowolona bo mi przestały wypadac, ale potem organizm sie chyba przyzwyczaił i juz mi nie pomagały

Gość marceliona
a mozna kupowac je na listki?czy cale opakowanie tylko?

Gość ewelinay23
tak mozna kupowac na listki, jesli chodzi o mnie to zadnych efektow nie bylo, przypominam tylko ze jesli chcecie zauwazyc czy witaminy na wlosy dzialaja to trzeba przeprowadzic kuracje 3-miesieczna, tak mowia dermatolodzy i fryzjerzy

Jak dla mnie sa rewelacyjne. :) Włosy przestają wypadać , gdy się je przyjmuje regularnie, stają się grubsze i ładniejsze. :) Zdecydowanie polecam. :) Co do kupowania w listkach, to raczej się nie opłaca, bo i tak po jednym czy dwóch listkach spektakularnych efektów nie będzie, a drożej wychodzi, niż jakby kupić opakowanie 100 tabletek. :)

Królewno - hehe moze uzyskalas co najwyżej jakis efekt placebo;) Ja bralam to jakies 2 m-ce i zaluje, równie dobrze mogłam łykać witaminę C:)

Gość Agata*86
A ile kosztują?????

Widocznie Silica nie na każdego dobrze działa. Ja jestem bardzo zadowolona, biorę ok. 4 miesiące, co prawda z małą przerwą, jak się skończyła i zapomniałam kupić:P, ale efekty widać, szczególnie po paznokciach, które wreszcie mogę zapuścić. Włosy przestały wypadać, są mocniejsze.

a ja dodatkowo piję herbatkę :Skrzyp i czasem pokrzywę oczywiście wszystko niesłodzone.. i widać efekty :)