Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti...

czy powinno byc mi przykro ze wybiera

Polecane posty

Gość ti...

łozko a nie rozmowe na skype? smutno mi bo przypominam sobie ze jeszcze nie dawno kiedy pojawialam sie na gg a on mial ruszac do lozka rezygnowal na rzecz rozmowy ze mna a teraz ja sie pojawiam a on ucieka bo zmeczony:( czy ja go mecze , przesadzam?

Gość Ale_jajka
hehe miałam identycznie. Na poczatku porafilismy rozmawiac do 1 z czasem rozmowa konczyla sie przed 22.

Gość ti...
czyli co znudzil sie mna?

Gość ti...
ale jajka napisz czy jestescie nadal ze soba?

Gość Ale_jajka
trudno mi powiedziec. U mnie tez pozniej wymówką bylo zmeczenie... Pozniej nawet na smsa nie bylo czasu.. Nie jestesmy razem- i całe szczescie

Gość ti...
pocieszam sie tym ze na koniec tej krotkiej rozmowy dal mi buziaka i proponowal wspolne spanie oczywiscie na zarty

Gość czy to jest znajomosci
internetowa tylko?

Gość ti...
nie wiem jak do tego podejsc bo moze faktycznie on jest zmeczony i nie ma sily na rozmowe

Gość buziaki i spanie i takie
zarty ehh oni mowiac takie rzeczy nie przywiazuja do tego wagi no i oczywiscie potrafai mowic to kazdej... wiem ,ze moze w Twoim przypadku byc inaczej ale male na to szanse

Gość Ale_jajka
w moim przypadku, przez tydzien internetowa, pozniej przeneislismy ja do reala ale wciaz rowniez rozmawialismy na gadulcu

Gość ti...
bylo kilka spotkan a tak ogolnie to kontakt prze internet ze wzgledu na to ze mamt spory kawalek do siebie

Gość ti...
buziaki ---> no mysle ze ten facet nie leci w klipki bo jest dorosly po 30 i raczej szuka kogos na stale . Na poczatku dal mi do zrozumienia ze sie zakochal i zalezy mu na mnie

Gość ti...
jezeli sie znudzil to coz jego strata mimo wszystko jest mi przykro

Gość Ale_jajka
ti...jakbym czytala o sobie. Facet po 30stce, dawal do zrozumienia ze sie zakochał? A skad on jest?

Gość ti...
ale jajka nie chce podawac danych ale jesli tobie bez roznicy to podaj prosze i czy jego poerwsza litera imienia jest na poczatku , w srodku czy na koncu alefabetu, o moze tak..

Gość Ale_jajka
imie na m miasto łodz

Gość ti...
ok to napewno nie on mojego imie zaczyna sie na k. Kurde nie lubie takich sytuacji ale mysle sobie ze troche mam za swoje bo on od poczatku zabiegal a ja jak ten lod , moze nie lud ale z lekkim dystansem , to zawsze on pierwszy pisal , dzwonil ja tylko czasem moze on mnie sprawdza? jest to prawdopodobne?

Gość Ale_jajka
nie wiem. ale bylam w identcznej sytuacji. w moim przypadku ja sie chyba szybko znudziłam. Facet szukał laski do lozka - nie dostal tego czego chcial i zmyl się. I tez facet po 30stce, mogloby sie wydawac ze szuka czegos stablinego...

Gość ti...
nie wiem co myslec jest to facet z porzadnej rodziny nie jedynak i od poczatku odbieralam go pozytuwnie

Gość rano od wstania
no wiecie co!! Wiadomo, ze na poczatku znajomosci to troche inaczej jest... Ale czlowiek nie jest robotem! To chyba dobrze, ze mowi szczerze, ze jest zmeczony, a nie siedzi i sie meczy, zebys Ty nie pomyslala sobie ze mu sie znudzilas... :D Nic na sile :O

Gość daj sobie z nim spokoj
przecież od razu widać, że mu nie zalezy. a to, że kiedys zależalo to inna historia. nie wiesz jak faceci potrafią kłamac i mydlic oczy? ile masz lat? na drugi raz jak widzisz, ze facet coraz mniej sie interesuje to sobie odpuść, bo szkoda czasu na palanta. i przede wszystkim nie wierz w to, co ci kiedys tam gadal, oni lubią tak sciemniac. po prostu sobie odpuść, jeszcze trafisz na takiego dla ktorego Ty bedziesz najwazniejsza a nie spanie :) 🖐️

Gość ti...
rano od wstania--> z jednej strony masz racje i rzeczywiscie byl szczery bez ogordek mowi ze jest zmeczony ja sama narzekalam na zmeczenie ale ja bylabym wstanie z nim pogadac nawet mimo zmeczenia on czegos takiego chyba nie uznaje - jest zmeczony to nie sleczy tylko idzie spac, to typ faceta ktory potrzebuje duzo snu zauwazylam to juz na poczatku - musi sie wyspac i tyle z drugiej strony jest to denerwujace bo to wkoncu chlop 9. Ciezko jest mi go olac bo zaczelam sie przywiazywac juz i odpowiadal mi tylko to jedno... Zrobie tak , ze nie pokaze mu sie na gg przez najblizsze dni :(

Gość ti...
a moze powiedziec mu o tym?