Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrażliwa istotka

Jakie mieliście lub macie przezwisko? Przyznać się!

Polecane posty

w podstawówce wszyscy wołaliśmy do siebie po nazwisku więc to też była pewnego rodzaju ksywa ;) w gimnazjum \"big cyc\" nieznosiłam go :o a potem \"ring\"

Gość a ja nie mialam
nigdy ;) w sumie szkoda... ale pewnie nie bylam charakterystyczna ;) Tylko takie osoby mialy...

w podstawówce najpierw Urban - bo miałm odstajace uszy a mama mnie jeszcze czesała w koński ogon który to uwydatniał Potem Oleksy - od mojego imienia Ola

Gość niiiiiiiun
a ja jestem: niunia, niunka, niuni i wszystkie takie..... a dlatego, ze ksiądz w pierwszej klasie LO powiedział do mnie na lekcji niuniu, dwie kolezanki podlapały, smiejac sie (ze ksiadz tak do mnie mowi) zaczeły wołać niunia no i tak zostało :P jeszcze jestem: kruszka :P (ale to już rzadziej)

Gość jestem kobieta iiiii
i takie mialam przezwiska w podstawowce dj bobo, bobek, sierota w liceum bob, bobi, siostra obecnie zostalo bobi, i przez jedna osobe jestem nazywana blizniaczek

na mnie mówili Lechu(od początkowych liter nazwiska) później Shazza-miałam podobną fryzure;) a teraz od jakiegoś czasu jestem Iwi

Gość candywoman
w podstawówce i gimnazjum miałam fajne przezwisko wymyślone przez kolegów, przypadkiem tak mnie nazwali jak próbowali coś zrobic z moim imieniem i tak zostało terz w LO też mam od imienia, bo kolezanka, próbowała je jakoś zdrobnić i skrócić i wyszło (chociaż to jest imie bez zdrobnień i skróceń) zostało

Gość jestem izabela
bunia, nie znosiłam go

Gość tez sie zawsze nad tym
tez mialam w LO kolezanke Bunie ;)

Gość mow mowwwww
pszczoła :P

mam kolezanke bunie ......cud kobieta :) mnie wolali ...suchotnik miotla pyzdra i wcale a wcale mi sie to nie podobalo 😡

Gość ale to ich pieniądze
jaszczurka szałas teraz nie mam

W podstawowce: pchelka, mala Na koloniach: dzuma (to z \"Czterdziestolatka\", nie cierpialam tego przezwiska) A znajmomi do tej pory nazywaja mnie Edzia albo Edek, prawie nikt nie mowi do mnie po imieniu. Dla chlopaka jestem tez Edzia, ewentualnie: spioch, pasibrzuch, blondi i liczne portugalskie epitety... :O :D