Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero mniej niz zero

zero ochoty na seks

Polecane posty

Gość zero mniej niz zero

od porodu minelo 7 miesiecy ja nadal karmie piersia nie iem czy to ma zwiazek ale na mysl o sexie chce mi sie rzygac doslownie, maz caly czas chodzi z namiotem w gaciach a ja jak to widze to normalnie nie moge:( ni wiem co mi jest, mam straszny kompleks jesli chodzi o uszy jamnika tzn moje wstretne cycki, poza tym nie chce tego robic.. wydaje mi sie to wstretne o oblesne:( czy ze mna juz tak zawsze bedzie??:(

Gość zero mniej niz zero
nikt sie nie wypowie?:(

Gość mała z wawy
U mnie było wręcz odwrotnie. Nie mogłam się doczekac i już mniej więcej opo dwóch tygodnia daliśmy z mężem ostro w łóżku. Jeszcze niewiele czułam bo pochwa się nie ściagneła ale i tak było mi spuer. myślę ze u ciebie to kwestia hormonów lub poprostu przemęczenia

Gość Sylwia__--
witaj. ja jestem 5 mieisęcy po porodzie. ochotę na seks mam ogromną, ale każda próba stosunku mnie boli. nie byłam zszywana- miałam cc. jetem ciasna i mało willgotna, mimo iż mój mąż się stara, żebym byłą podniecona. odkąd rzuciłam minipigułkę - tydzień temu - powoli robi isę lepiej. też karmię piersią.

Gość Sylwia__--
ja nie jestem przemęczona, bo mój synek spi całą noc, nawet 10 godzin i jest grzecznym dzieckiem - chociaż często chce być noszony w pionie ❤️ autorko, jeśli jest aż tak źle, że chce ci się wymiotować, to zacznij odstawiać pierś, jak to nic nie zmieni, radzę lekarza. bo taka sytuacja może zagrozić waszemu małzeństwu - seks jest jednak dość ważny! głowa do góry 🌻