Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Do jakiej miejscowości wyjeżdzacie na świeto zmarłych?

Polecane posty

co byscie mi poleciły? na Boże Narodzenie ludzie wylatuja do ciepłych krajów...na Święta Wielkanocne też wyjezdzaja w góry, nad morze a gdzie wyjeżdzaja w świeto zmarłych-1 listopoada? Chcieliśmy sie całą familia wybrać na wypoczynek świateczny w związku ze śiwtem zmarłych :) Dzisiaj wieczorem wyjezdzamy zeby przeczekać to świateczne zamieszanie, porządki, pieczenie trupich ciasteczek itp. Zastanawiamy sie czy w góry np. tatry czy na mazowieckie przestrzenie na jakieś pole kampingowe :) lub na jakąsik kwaterę. Jakie miejscowości polecacie na świąteczny wyjazd?

omijaj połnocny wschod...pada deszczi nie zapowiadaja polepszenia pogody..no i moze padac snieg

oranżadka :o nie masz żadnych bliskich zmarłych? gdybym wierzyła w to wszystko co wypisujesz , to chyba bym Ci zazdrościła :)

Gość xxxvvv
oranźadka, w twoim przypadku to obojętne gdzie - byle dalej od internetu, debilu!:/

Gość widze ze sa tez dziewczynki
oranżadka ----> nie zapomnij dopisać,że na wycieczke weźmiesz dzieciom kanapki z liściem dębu lub klonu:o a nie! sorry takie kanapki robnisz z okazji 1 dnia jesieni, wiec z okazji dnia zmarłych to chyba będą kapanki z...hmmmm....nieboszczykiem?:P:o

sama jestes debilka...a sio a sio z mojego topiku jak nie masz nic do powiedzenia, a zmarłych mam, ale oni juz przeciez nie żyją wiec z nimi nie wyjadę nigdzie przecież :(... po za tym troszeczke trzeba kierować się serduszkiem 😍 i przysłowiem ...co było a nie jest nie pisze się w rejestr...

Gość czemu nie Tatry
? ja bylam :) Pieknie :)

temu, że to za ładne miejsce jak na oranżadkę szkoda byłoby go brukać taką... osobą... ;)

Gość wcale nie ma...
aa ;) nie znam tej osoby to sie powstrzymam od opinii :classic_cool: a miejsce bardzo ladne, przyznaje :D