Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111aaa

chcialabym ale..pomozcie

Polecane posty

Gość 111aaa

chcialabym stosowac antykoncepcje naturalna ale nie wiem jak to robi.. nie iem jak obliczyc kiedy mam dni plodne a kiedy nie plodne.

Gość roisin
obliczanie dni plodnych i nieplodnych jest skutecznjesze w przypadku,gdy wlasnie chce sie zajsc w ciaze ,a nie jako metoda zapobiegania ciąży,poniewaz jest zbyt zawodna i wystepuje zbyt duze ryzyko błędu przy obliczaniu dni plodnych i nieplodnych-organizm to nie kalkulator:P ja Ci odradzam

Gość pasażerka pojazdu
Odradzam tabletki ja stosowałma 3 lata i teraz mam tego skutki okres nie pojawia się, lecze się już 7 miesięcy i tych 7 2 razy dostałam okres sama z siebie reszta to famakologia!Moje włosy wypadaja garsciami, tradzik gorszy niz prze tabletkami.Radze wam nie pakować się w tabletki.

Gość 111aaa
ja biore tabletki juz dwa lata troche mi sie przytylo po nich wlasnie zmieniam microgynon 21 na yasminelle ale mysle tez ze chcialabym juz przestac je brac

Gość poczekajcie na Nglke

Gość mzbpb
przestancie mowic i straszyc inne dziewczyny ze tabletki sa zle kazda z nas jest inna i nasze organizmy inaczej zareaguja. wypadanie wlosow tradzik itd. niekoniecznie musi byc od tabletek ale stres tez moze byc winowajaca.. jak sie nie przekonacie nie bedziecie wiedzialy jezeli wszystko jest pod kontrola zaufanego lekarza bedzie ok...a metody naturalne odradzam ..moze byc dobre jezeli nam wszystko jedno czy zostane mama czy nie , ale jezeli nie chcecie zajsc w ciaze to najgorsza metoda..