Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myrra

cerazette - kto brał?

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn stosujących cerazette. Czy podczas brania mogą pojawic się krwawienia? Jeśli tak, to jak silne? I czy z jakąś regularnością, czy tak z przypadku? Ja biorę 1,5 tyg. i od 3 dni mam silne krwawienie. Jestem 2 miesiące po cc i nie wiem czy to po tabletkach, czy jakieś powikłania? Jestem poza miejscem zamieszkania i nie mam jak iśc do lekarza.

ja bralam przez 5 m-cy- o 5 m-cy za długo:( non stop miałam mniejsze lub wieksze krwawienia-z chwila gdy odstawiłam wszystko sie unormowało

Kurcze, tylko jak nie to, to co? Karmię piersią a jakoś do skuteczności prezerwatywy nie jestem przekonana :(

jest jeszcze zastrzyk-depo-provera-poszukaj w wyszukiwarce-ale o nim jeszcze gorsze opinie słyszałam mysle ze to jest indywidualne dla organizmu danej kobiety były juz takie tematy na forum -looknij w wyszukiwarke wpisujac cerazette lub depo-provera to poczytasz co nieco zapoznajac sie z tematem i oczywiscie skonsultuj to ze swoim ginekologiem

Brałam przez kilka miesiecy i sie nie zachwyciłam, plamienia rzadkie, niewielkie. Ale masakrycznie utyłam. Nigdy wiecej

a ja oprocz tego ze przez ten miesiac spuchlam, 3 tygodnie krwawilam, to jeszcze bylam sucha jak pustynia i nie mialam ochoty na seks :O i tak potrzebowalismy gumek, zeby moglo do czegos dojsc :O

Potwierdzam ze przy Cerazette libido 0. Bralam 10 miesiecy. Na poczatku lekko plamilam. 2 miesiece temu odstawilam i dalej nie mam @... Za to libido wrocilo :) Ale to raczej nie tylko tabletki hamuja ale same karmienie piersia, hormony inne itd

ale ja od kiedy przestalam brac tabletki a karmie piersia nadal zaczelam miec zwyczajna ochote na igraszki z mezem, a przez miesiac brania libido 0 :O

hmmm to moze faktycznie tabletki. ja nie wiedzialam dokladnie bo rowno przestalam brac tabletki i karmic.