Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawcy

dawcy poszukiwani!!!!!!!!! pomozcie

Polecane posty

Gość dawcy

Witajcie, Poszukiwani są dyspozycyjni dawcy krwi grupy B Rh minus lub 0 Rh minus. Sprawa dotyczy dziewczyny 6 miesiącu ciąży, która ma ostrą białaczkę szpikową. Osoba do której mogą zgłaszać się dawcy to Maciej Ścibut 0606 121 614 (mąż chorej). Proszę o pomoc i upowszechnienie tej informacji wśród innych. To naprawdę nie żaden łańcuszek. W łódzkim banku krwi brak tej grupy krwi, przez sieć znajomych krew dawcy była ściągana m.in aż ze Szczecina, a może w Łodzi ktoś by się znalazł....dziewczyna leży w Łodzi. Pozdrowienia.

Gość podnoszeeeee
i puscilam wiadomosc wsrod znajomych z lodzi, ja mam niestety 0rh+ :( trzymam kciuki, powodzenia..

Ja mam A Rh+, więc nie pomogę. Z tym przekazaniem krwi to jest jeszcze jeden wałek. To wcale nie działa tak, że jak osoba A odda krew dla osoby B, to ta krew zostanie bezpośrednio przekazana. Bank krwi i tak ściągnie krew z innego miasta jeśli takiej nie ma, a w zamian wyśle tam później krew osoby A. To jest skandal ale niestety to prawda - krew jest, ale że jest jej mało, to nikt jej nie wyda póki nie dostaną w zamian następnej.

Mam O Rh- , jednak kłopot z dojazdem do Łodzi. Popytam wsród łódzkich znajomych, moze ktos sie znajdzie.

Gość uuupuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość GwiazdeczkaMMz
Ja mam orh-. A nie ma jakiegos sposobu, zeby przetransportowac taka krew? kurde oddalabym ile tylko bym mogla. Ale do Lodfzi nie ma opcji, ebym dojechala pracuje codziennie (staz) i jeszcze studuje....