Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvc

SZUKAM KOMBINEZONU NARCIARSKIEGO!

Polecane posty

Gość kvc
firma LAPINO! slyszeliscie cos o tej firmie? Doradzcie prosze

Gość kombinezon narciarski
za 140 zl. Chyba nigdy nie jezdzilas/es na nartach. Same spodnie przewaznie kosztuja ok 300-400 zl. Ja za swoj dalam 700 zl i jestem zadowolona. A jak Cie nie stac to w ogole nie kupuj. Mozesz jeżdzic w zwyklej kurtce i spodniach. Wazne zeby miec cos pod spodniami, bo Ci tylek przemarznie. Jak juz chcesz koniecznie cos miec to te pieniazki przeznacz na same spodnie. Za ok. 200 zl dostaniesz juz w miare dobre. Rada na dzis: nie kupuj tego kombinezonu.

Gość kcv
hmm 700zł za kombinezon...moim zdaniem lekka przesada... Moze inne wypowiedzi?

Gość iiiiiiiiiiii
nie znam sie ale jakos mało za ten kombinezon pamiętaj że chytry traci dwa razy ;-),kupisz byle co i potem znowu trzeba kupić coś innego.Lepiej sobie doskładać i kupić coś lepszego.Raz byłam na nartach ( super sprawa ) i chodzi też o to że na stoku często jest sie cały dzień ,upadki zaliczysz wielokrotnie ,jak ci sie przemoczą spodnie to kaplica ...-nie wiem tak mi sie wydaje

Gość kcv
dlatego pytam czy ktos zna ta firme i moze cos o niej powiedziec. Czasem nie cena swiadczy o produkcie. Kumpel kupil same spodnie narciarskie za 250 zl i przemokly mu po paru upadkach a kumpela kupila spodnie za 50zl i jest bardzo zadowolona.

Gość Matrakikaaa
Liczy się jakość a nie firma i cena. Zależy z czego kombinezon jest zrobiony http://www.kombinezony.net.pl/kombinezony-narciarskie Bo jak ma słabe pokrycie i materiał to nawet jak by kosztował 1000zł i by był nie wiadomo jakiej firmy to możemy go od razu wyrzucić

Gość zmanussia23
Może Alpy? - Gdzie w tym roku wybieracie się na narty? - www.kochamwakacje.com/austria-narty