Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pavooo

Co myślicie o życiu w czystości przed małżeństwem?

Polecane posty

Gość Pavooo

Interesują mnie opinie kobiet i facetów. Dodam, że sam jestem facetem i jestem za :)

Gość Pavooo
jestem tez pedałem dlatego zyje w czystości z kobietami

Gość Pavooo
Kurde no, szkoda że nie można pogadać tu "normalnie"

okradziona---> Przybij piatkę wpadliśmy na metę równo ale wyprzedziłaś mnie o pierś (zapewne sporą ;) ) :D

Gość Pavooo
no nic zrobie laske swojemu facetowi i lece na rodzynki do ojca

Gość tłumikkk
ja (kobieta) uwazam, że życie w niewinnosci az do ślubu jest kompletnym idiotyzmem seks to jedna z życiowych czynności i nie wiem, skad ta gloryfikacja kawałka błony a u facetów to sama nie wiem czego co to niby zmienia, że ktos wczesniej z kimś spał ? no co ? tylko tyle, że zna różne sztuczki, wie, co moze sprawić partnerowi przyjemnosć - same pozytywy

Gość ja się z tobą tłumik
zgadzam Sama trzymałam dla tego jednego i teraz żałuję:>>>>

U kobiet to kawałek błony. U facetów odpowiednikiem błony dziewiczej, jest napletek. Jeśli spotkacie faceta z napletkiem, to oznacza, że jest jeszcze prawiczkiem i macie szczęście. Znalazłyście skarb.

Gość annnkaaa
całkowity idiotyzm czekac z seksem do malzenstwa Moje małżenstwo sie rozpadło dlatego ze czekalam do slubu a potem sie okazało ze on jest zupelnie niedojrzały do seksu z kobieta Naogladał sie filmikow i mysał ze na tym polega zwiazek małzenski ze bedzie mnie rżął kiedy mu stanie a ja mam miec z tego przyjemnosc ze trzymam go za fiuta i robie loda.On zupelnie nie mogł pojac że kobieta ma potrzeby seksualnie nie tylko zeby go zsapakajac ale pootrzebuje tez orgazmu.Jak mu o tym mowiłam to na kilka dni sie zmienił skrobiac mnie w lechtaczke drapiac w pochwie az mnie dolalo i gryzac w piersi...masakaraaaaaaaaaa

Gość likos
miałem dobrych znajomych na studiach, którzy postanowili czekać. Świetna para, oboje cudownie do siebie pasowali. Byli ze sobą 5 lat wzieli ślub i małżeństwo niewytrzymało roku. Kompletnie do siebie nie pasowali. Mieli zupełnie inne oczekiwania i potrzeby. Teraz oboje są w stałych związkach ale zgodnie twierdzą, że czekanie do ślubu, choć to była dla nich piękna idea było głupotą.

Gość jak komuś życia-czasu
nie szkoda to niech czeka :P :D

Gość annnkaaa
dodam ze moj zwiazek rozpadł sie takze przez to ze i ja naoglądałam sie filmików gdzie kobieta była wykorzystywana przez 10 móżynów naraz. do dzis mam uraz i nie wiem jak sie go pozbyć. może coś doradzicie, prosze tylko o POWAZNE odpowiedzi :o

Gość Pavooo myslimy ze od onanizmu
pojeebalo ci sie we lbie

Gość powiem krótko i bez uzasadnien
osobom, które czekają do ślubu należy podawać pavulon

Mój kuzyn też sobie wziął cnotliwą żonę i chwalił się tym wszem i wobec i każdemu z osobna, do czasu aż mu przyprawiła rogi. A koleżanka z pracy już zaraz po ślubie (też cnota do ślubu) zaczęła nam truć, że kocha męża ale nie ma pojęcia jakby to było z innym. No i w końcu ciekawość zwyciężyła. Może to nie reguła ale coś w tym jest.

Gość a ja nie chce kobiety
ktora juz z kims wczesniej spala. a kobieta, ktora miala wczesniej 5 lub wiecej partnerow kojarzy mi sie z dziwka automatycznie

Gość a fe a fe a fe a fe
facet który mial wczesniej 5 kobiet lub wiecej kojarzy mi sie z dziwka! a fe! nawet jak mial jedna to juz jest dla mnie stracony!

Gość a ja nie chce kobiety
tak, wiem że jestem zakompleksiony i boje sie kobiet. tak mam

Gość pasolata
Czekałam do ślubu i teraz żałuję. Zupełnie do siebie nie pasujemy. nADAL NIE WIEM CO TO SEKS. Zastanawiam się czy mąż nie jest homoseksualistą czy nie potrafi, nie chce. Dużo by pisać. Nikomu o tym nie mówię, bo nikt by mi nie uwierzył. Żałuję bardzo, że czekałam. Gdybym przed ślubem wiedziała jak zachowuję się w łóżku mój mąż nigdy w życiu bym za niego nie wyszła. Nigdy!

Gość krzysiek 198 6
"musztarda" ja mam napletek a niejestem prawiczkiem. Jak to skomętujesz?