Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margolcia_

Zła atmosfera w pokoju

Polecane posty

Gość Margolcia_

Musze o tym napisac.To jest bardzo dziwna sprawa. Chodzi mi o mój dom.Mieszkam w nim z rodzicami.Jakis dluzszy czas temu dobudowalismy dwa pokoje do naszego domu-jeden na gorze,drugi na dole.I przeprowadzilam sie do jednego z tych pokoi-jest od południa.Natomiast stary pokoj mialam od wschodu.I stala sie rzecz bardzo dziwna.gdyz zauwazylam,iz odkad przeprowadzilam sie do tego pokoju,zaczely mi sie przydarzac rozne nieprzyjemne rzeczy.Przezyalm juz bardzo wiele nieszczesc.I tak w ogole w tym nowym pokoju niezbyt dobrze sie czuje,tzn.czuje sie taka przybita,ciagle smutna,bez energii,czuje ze atmosfera jest w nim zawiesista,gesta,itp.Natomiast kiedy ide do starych pokoi,m.in.do mojego dawnego-czuje sie calkiem inaczej-normalnie,pelna energii. Błagam,poradzcie,co moze byc tego przyczyna??Dlaczego tak dziwnie sie czuje w tym nowym pokoju??Pomocy!!

Gość Margolcia_
Pomozcie,prosze :(.

Gość Margolcia_
Pomozcie :(.

Gość taka prawda..
mozna zmierzyć wilgotnosc powietrza, temperature itp w tych pomieszczeniach i porównac z reszta domu, a jezeli okaze sie ze nie ma zadnych racjonalnych przyczyn pogorszenia sie twojego nastroju to pozostaje tylko psycholog🖐️

Gość Margolcia_
Wiem,ze nikt mi nie pomoze z Was,ale co o tym sadzicie?Dlaczego taka atmosfera moze by w tym pokoju???