Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erzoska

NIE NIE ROZUMIEM !! POMOCY DOWSWIADCZONE PANIE !!

Polecane posty

Wiec dwa tygodnie temu poklocilam sie z moich chlopakiem..uznal ze go obrazilam... no moze faktycznie..przesadzilam...polkocilismy sie a on powiedzial \"godzine temu cie kochalem...a teraz nie wiem\" ... ja zrobilam histerie..blagalam... on wyszedlz domu a ja rozmawialam o tym z jego rodzina.. uzywalam slownika bo to nie sa polacy... i oni zle mnie zrozumieli... potem mu powiedzieli ze ja nagadalam na niego glupot... niby mu wytlumaczylam ze tak nie bylo i mi wybaczyl... najpierw mowil ze nie wiadomo czy ebdziemy razem ...a le potem na drugi dzien odrazu seks.. mowil ze mnie kocha..ze bedzie dobrze... a teraz gdy rozmawialismy o tamtej klotni on sie wsciekl... uznal ze przekazalam mu zla energie.. ze nie potrafie sie uspokoic..a to przeciez moja wina ze sie poklocilismy.. ze jego rodzina ciagle mowi mu nowe rewelacje...a jemu jest tylko smutno..i ze juz nigdy nie bedzie czul sie dobrze... powiedzial ze nie wie czy mnie kocha...a przez tydzien udawal ze tak bo nie wiedzial co czuje i poprostu pragnie mnie. :( dlatego spal ze mna itd... powiedzial tez ... \"nie chce cie juz dluzej ranic... badzmy przyjaciolmi\" .... wczesniej wszystko bylo ok... czy to mozliwe zeby przestac kogos kochac tak szybko ??? czy mam akies szanse ?? wiem..za bardzo sie narzucalam... czy jesli zaczne sie zajmowac soba..udowodnie mu ze jestem szczesliwa... itd... mam jakies szanse ? wczesniej bardzo mnie kochal...tak mowil.

uznal, ze go obrazilas? jak to? co mu tak naprawde powiedzialas? a jesli chodzi o Twoje pytanie, widocznie to nie byla milosc, skoro mu tak szybko przeszlo....i tak, nie-Polacy tak maja, duzo lzej podchodza do tych spraw niz my. Tyle Ci moge powiedziec wiedzac tyle ile wiem :) i jeszcze......jesli musisz uzywac slownika, zeby sie z kims dogadac, to nie jest mozliwe kochac go naprawde....bo tak naprawde nic o nim nie wiesz.

Gość trafiłaś na palanta
daj sobie z nim spokój, szkoda czasu. od razu widać, że to jakiś świr. jak facet ci nie odpowiada lub ma jakieś dziwne humory to kopnij go w tyłek, nie on jeden na świecie. a szkoda życia na palanta... naprawdę :) 🖐️

Bardzo go kocham..i nie umiem zapomniec... poza tym... z nim nie gadalam ze slownikiem..tylko z jego rodzina.

Gość trafiłaś na palanta
Ok to męcz się z nim dalej jak jesteś masochistką i jak lubisz jak facet traktuje Cię jak smiecia 🖐️ Poza tym nie tlumacz sie tym, ze go kochasz bo to zaden argument. w innym tez moglabys sie zakochac, wiem to po sobie.

heh.. nie moge sie z nim meczyc... mowil ze jestesmy przyjaciolmi :( poza tym.. przedtem bylo git..

mnie facet tez rzucil po 9 miesiacach, twierdzil ze ni ekocha ale po miesiacu wrocilismy do siebie i jak na razie jest ok :D wiec szanse sa zawsze... moj zaczal zalowac decyzji juz po kilku dniach, moze twoj si eopamieta niedlugo :)

Dzieki..To pocieszenie... Tymbardziej ze wiem ze gdybym wczoraj nie naciskala..bymby teraz ze mna :( dam mu odpoczac... pokaza mu przyjazn..a nie tylko histerie..bede jak wtedy gdy sie poznalismy..

Gość po pierwsze to napisz może
więcej szczegółów, co to znaczy - obraziłam go?? długo byliście razem? bo mi to wygląda - sorry - na to, że on tylko szuka pretekstu, żeby się Ciebie pozbyć

no dokladnie - to z tym pretekstem. tak o nagle go obrazilas i on juz focha strzela, ze chyba jednak tajk go obrazilas, ze juz mu cale uczucie przeszlo.....jakos to glupawo brzmi. a z drugiej strony - zeby tak kobiety czasem mialy latwo, jak je facet wyzywa od tego czy tamtego, traktuje jak sciery.....a te glupie leca zamiast wziaz z facetow przyklad takich wlasnie .

oj..jebalem mu telefonem komorkowym w klate przy sasiadach :( a potem robilam histerie w jego domu jak powiedzial ze ma mnie dosc i wyszedl z chaty...

Gość po pierwsze to napisz może
ile jesteście razem? rzucanie telefonem to nie powód, żeby przestał Cię kochać ... on Cię już OD DAWNA NIE KOCHA, albo nigdy nie kochał, rozumiesz? to tak, jakbym ja się rozwodziła, bo mój mąż obsikuje deskę sedesową