Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mexa26

TEST - 2 kreska ledwo widoczna po 10 minutach.

Polecane posty

Gość mikamiku
hej to i ja sie wypowiem takze robilam test na 4 dni przed spodziewana @ i wyszla na poczatku jedna kreska, myslalam ze to nie ciaza, polozylam sie ale po kilku min spojrzalam jeszcze raz i widzialam cien ciena drugiej kreski :) dodam ogladalam ja nawet pod lupa, pod swiatlo itp bylam w ciazy, urodzilam syna pozniej zrobilam test "pre-test" nigdy mnie nie zawiodl i nie pokazal nawet cienia drugiej krweski (no chyba za patrzalam na niego jak juz wysechl mocz to moznabylo cobaczyc cos a'la zarys drugiej kreski- ale wiadomo po czasie test nie wazny) niedawno robilam kolejne testy, myslalam ze jestem w ciazy, testy z allegro no i jak zrobilam to widzialam 1 kreske ale po paru minutach okolo 5 widzialam druga i tak na kazdym tescie, zrobilam ich 5 bylam juz pewna na 100% ze to ciaza ale ciaza nie byla... okazalo sie ze wszystkie te testy pokazuja po wyschnieciu miejsce gdzie powinna pojawic sie druga kreska, co daje zludzenia ze faktycznie pojawila sie tam druga kreska radze zrobic tak: pojsc do apteki i kupic 3 roznej firmy testy, jezeli na kazdym zobaczysz druga kreske to znaczy ze jestes w ciazy nie opieraj sie na jednej firmie u mnie temp byla :37,3 - kiedy bylam w ciazy

Czesc, ja tez tak miałam jak Ty zrobilam test i czekam , no i nic wiec wyrzucilam, ale po chwili go odszukalam i uparcie sie wpatrywalam az wyszlam blizej okna i zauwazylam blado rozową drugą kreskę, zostawilam i na drugi dzien zrobilam jeszcze raz, i byly dwie ale tez b.jasna, a teraz jestem w 6miesiacu:))

Gość Ola1979
Witajcie Dziewczyny, Wpadłam Wam powiedzieć, że wczoraj dostałam porządny okres, nie żadne plamienie :) Chyba musiałam do Was napisac, zeby dostać :) Okres spóźnił mi się 17 dni. Dziękuję za odpowiedzi i życzę dwóch kresek tym, które chcą dzidziusia oraz jednaj kreski tym, które nie chcą. Ja juz mam prześliczną prawie 2-letnią córunię :) Na razie drugiego dziecka nie chciałabym, ale kiedyś kto wie jak się ułozy :)

Gość OLAIJULKA-KIELCE
JA MIALAM IDENTYCZNIE JAK TY PO JAKIES PARU MINUTACH POKAZALA MI SIE DRUGA KRESKA POSZLAM DO LEKARZA I BYLAM JUZ W 7 TYGODNIU CIAZY.

Gość Mexa26
a ja @ ciagle nie mam .dzis bylam na becie .jutro wynik.

Gość muszę CIę zmartwić
ja też jeszcze nie mam @ i jutro idę na betę :)

Witajcie dziewczyny To powiem jak było u mnie: Starania 1.5 roku wreszcie spóźnie się okres 3 dni i robie test taki z allegro, oczywiście już z nastawieniem że będzie negatywny, bo juz to przerabiałam kilkanascie razy. Wyszła jedna kreska, wyrzuciłam go , ale po 10 min odnalazłam i zauważyłam drugą słabiutką, az pytałam męża czy on też widzi bo nie wiem czy już sobie coś wmawiam. Zrobiłam jeszcze 3 takie i to samo. Mąż przyniósł z apteki taki dobry test i tam też słaba druga kreska. Po dwóch dniach zrobiłam badanie krwi na poziom beta hcg i wyszła ciąża!teraz to już 7 m-c Lekarz mi powiedział że testy są czułe na ten hormon i na początku ciąży jest on słaby. Moim zdaniem to ciąża. Radzę zrobić badanie krwi jeszcze ono potwierdza na 100% Powodzenia

Gość muszę CIę zmartwić
dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa 🌻 ja jutro idę zrobić betę i w czwartek mam wizytę u lekarza, niestety dziś zobaczyłam u siebie plamę krwi,(15 dni po terminie @) nie jest to okres, bo brzuch mnie nie boli i nie bolą mnie piersi, dlatego niestety myślę, że nawet jak jestem w ciąży to znowu będę miała poronienie :(

Gość Mexa26
dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maz dzis wracajac z pracy kupil mi test bez mej wiedzy . przyniosl mi i kazal jeszcze raz zrobic bo ma przeczucie ze teraz wyjdzie oczywiscie bylam sceptyczna i od razu powiedzialam ze jutro beta to moze poczekajmy bo znow wyjdzie negatyw on jednak nalegal mowi kupiony to zrob co Ci zalezy no wiec po dlugich jego namowach skusilam sie i zrobilam tesciora a tam 2 kreska pojawila sie niemal odrazu!!!!!!!!!!!! czyli JESTEM W CIAZY!!!!!! dowiedzialam sie dopiero w 41dc czyli musialam miec jakas pozna owulke albo jakos wolno przyrasta mi hcg . jutro sie wszystko okaze ile jest jej ilosciowo. od ostatniej @ dzis jestem rowno w 6 tygodniu ciazy CZEGO I WAM ZYCZE! jeases jak ja sie ciesze ! hurrrrrrra:D

Gość muszę CIę zmartwić
Mexa - gratulacje :)) a więc trzeba mieć nadzieję...

Gość Mexa26
a wiec beta dzis to 1050 lekarz mowi ze to 5 tydzien ciazy czyli owulacje mialam tuz przed spodziewana@ dziwne ? ale prawdziwe:) musze cie zmartwic- co tam u Ciebie?

Gość Ola1979
Mexa Gratulacje!!!! Dbaj o siebie i kruszynkę 🌼 Ja miałam tak samo z moją pierwszą (i jedyną :) ) ciążą. Zaszłam wtedy, gdy byłam pewna, że zaraz dostanę okres :)

Gość muszę CIę zmartwić
wczoraj miałam plamienia, ale wieczorem i dziś spokój, jutro odbiorę wyniki bety, to dam znać, jak na razie boli mnie brzuch i nie mam żadnych innych objawów, gdyby choć trochę bolały mnie piersi, to miałabym jakąś nadzieję, no ale już jutro beta, a pojutrze gin i wszystko będzie jasne

Mexa gratulacje, ja tez miałam wczesniej poronienie teraz jestem w 6 miesiącu, po prostu uwazaj na siebie, to jest teraz najwazniejsze, u mnie lekarz od razu dał L4 i tak sobie siedze w domku. zawsze trzeba miec nadzieje :)

Gość meire
Witam, dziewczyny! a ja mam taki problem... moze mi pomozecie... bo juz sama nie wiem, co o tym wszystkim myslec... w pazdzierniku bralam tabletki anty (zaznaczam, ze to byl pierwszy miesiac brania po przerwie, ktora sobie zrobilam...), kochalam sie z moim bez innego zabezpieczenia.. 27.10. dostalam krwawienie z odstawienia... ale do dzis boli mnie brzuch, tak jakbym miala dopiero dostac @ i krzyz, co mi sie nigdy nie zdarzalo... kilka dni temu zrobilam sobie test, tak z ciekawosci i po jakis 10 minutach wyszla druga, baaardzo blada kreseczka... ale widzieli ja wszyscy, ktorym to pokazalam, wiec sobie jej nie wyobrazilam, mimo, ze naprawde jest bardzo delikatna... jak myslicie.. zrobic drugi test i kiedy... czy przy tabletkach mam gwaracje, ze nie moge byc w ciazy??... teraz juz ich nie biore... z gory dziekuje za jakas odpowiedz... bo nie wiem juz, co myslec... :(

Gość jesteś w ciąży moja droga

Gość Mexa26
Musze Cie zmarttwic- co tam u Ciebie?

mexa26 gratuluję z całego serca.🌻 Moja pierwsza ciąża się nie powiodła, ale teraz mam 14miesięcznego synka. Wszystko jest możliwe :-)

Gość muszę CIę zmartwić
wczoraj byłam u gina i potem już mi się nawet pisać nie chciało, no ale... 1. nie jestem w ciązy 2. dostałam okres, tak bolesny, że umieram 2 dzień 3. oglądał moje wyniki hormonów - wszystkie są do dupy 4. w przyszłym tygodniu idę na badanie drożności jajników (tak to się chyba nazywa i odbywa się w znieczuleniu ogólnym) same plusy w moim życiu :( ale cieszę się Mexa, że Tobie się udało :) mam nadzieję, że za kilka miesięcy do Ciebie dołączę

Gość muszę CIę zmartwić
mexa26 i jak się czujesz?? wszystko ok?? pozdrawiam 🌻

Gość i jak tam Wam..
Mexa i musze Cie zmartwić- jak się czujecie??

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppp

Gość Mexa i jak Ci się wiedzie
:( odezwij się

Gość basiakz
2 testy pozytywne tydzień po miesiączce po kolejnym tygodniu zrobiony test 2 kreska ledwo widoczna gin narazie stwierdził że za wcześnie co myślicie

Gość robka
Ja zrobiłam test, i wyszła druga nie wyraźna kreska, w instrukcji pisało, że w takim razie trzeba go zrobic jeszcze raz, zrobiłam i wyszła jedna kreska :( a miesiączke dostałam 1 dniową, ale lekarz powiedział, że to od stresu.

Gość awanka
TESTY TRZEBA WYRZUC ODRAZU PO TYCH KILKU MINUTACH PRZEZNACZONYCH NA WYNIK !! POTEM SĄ NIE WAŻNE !