Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strachy na lachy

Dzisiaj sie straszymy

Polecane posty

Gość Strachy na lachy

Dzis Hallowen mam pomysl na topic, opisujcie straszne historie z waszego życia bądź zaszłyszane moze byc ciekawie :) Straszmy sie :D

Gość za szkłem
Dwie 14-latki dostały konwulsji po wywoływaniu duchów Lęk zawładnął mieszkańcami peruwiańskiej miejscowości Pucallpa (840 km. od Limy) po tym, jak dwie czternastolatki w szkole dostały konwulsji. Wcześniej - obie miały wywoływać duchy Według reportera radia RPP obydwie nastolatki uczęszczały do szkoły im. Faustino Maldonado w dystrykcie Yarinacocha. W czasie gry "ouija" - która jest w istocie zabawą w wywoływanie duchów - miały w szkole silny atak konwulsji. Jako pierwsi przyszli im z pomocą nauczyciele, którzy twierdzą, że obydwie dziewczyny okazywały jakąś "nadprzyrodzoną siłę" i obawiają się, że zostały "nawiedzone przez złe duchy". Rodziny tych uczennic zaprzeczyły, że miałyby one cierpieć na jakąkolwiek chorobę. Według wierzeń ludowych słowo "ouija" pochodzi od słów "oui" ("tak" po francusku) i "ja" ("tak" po niemiecku). Podczas gry zadaje się pytanie, czy jest obecny jakiś duch, który może i chce się zamanifestować. Jeśli odpowiedź jest pozytywna, to wskaźnik przesuwa się do słowa "tak". Po zdarzeniu jedną z dziewczyn natychmiast odwieziono do szpitala w Yarinacocha, a drugą zabrano do pobliskiego, zielonoświątkowego kościoła, gdzie dokonano nad nią egzorcyzmu. Do szkoły sprowadzono też duchownych: rzymskokatolickiego i protestanckich, którzy odmówili modlitwy, a kapłan rzymskokatolicki pokropił szkołę wodą święconą. Inni uczniowie, świadkowie tego wydarzenia, wpadli w histerię, więc lekcje zostały zawieszone. Tymczasem dyrektor szkoły oświadczył w radiu, że nastolatki nie grały w "ouija", a konwulsji dostały, gdy nauczycielka religii zaczęła swoją lekcję modlitwą, czytając fragment z Biblii. To właśnie podczas tego czytania, jedna z uczennic zaczęła wymawiać jakieś niezrozumiałe słowa, potem zaczęła rzucać wyzwiskami, a następnie ona i jej koleżanka miały silny atak konwulsji. Wiadomość o wydarzeniu została szeroko rozpowszechniona w Peru, a także innych krajach Ameryki Płd http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,9250565,wiadomosc.html?ticaid=14bd4

Gość Strachy na lachy
Żyj chwilą >> Dzis narodzila sie nowa tradycja :P za szkłem >> uu fajne :D czekam na kolejne historie

Gość upupupupupup24
zero strachow :(

Gość strachy na lachy
dzis halloween powinnismy sie straszyc

Gość strachy na lachy
Ariane84 >> jesli to nas wystraszy to tak :)

Buuuuuuuuuuuułłłłłłłłłłłłlaaaa Albo lepiej Booooo waaaa :) i more more more :D

a ja mam opisywać sytuacje z mojego życia jakie mnie przestraszyły...a więc to byłooo bardzooo straszne ....kiedy ja czekałam cały dzień żeby wrócić do domu....wracam do domuuuuu....patrze ....a pierogów nie ma :) To było straszne przeżycie ...nie mogłam się po tym pozbierać ...stawiam to na drugim miejscu po pierwszym ujrzeniu mojej matki ...chyba wiem już dlaczego dzieci płaczą kiedy zobaczą matkę :)

A i jeszcze ....ludzie z płaskimi dupami i grubymi nogami nie powinni nosić jeansowych spódniczek bo ten widok też bywa przerażający...przynajmniej w wykonaniu mojej współlokatorki panny Wioletty W.

Gość eeee pierogow nie ma
ale mi to strachy.

nie śmiej się wiesz jaki to był wstrząs ....przerażające :) ta pustka w zamrażarce potrafi skłonić do myśli samobójczych depresji wstrząsu głodu...