Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.l.a

sukienka na studniówke

Polecane posty

Gość a.l.a

dziewczyny poszukuje sukienki na studniowke w mniej wiecej takim stylu: http://shop.nordstrom.com/S/2911621/0~2376776~2374327~2374331~6001837?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6001837&P=25 jezeli widzialybyscie taka w jakims sklepie to prosze dajcie znac. bede wdzieczna

Gość GracjaSpacja
Sliczny fason! Obawiam sie, ze trudno bedzie dostac taka w jakimkolwiek sklepie. Ale probuj, bo warto!

bardzo ladna!!! fajnie ze nie szukasz kiecy do ziemi z gorsetem ;) szczerze mowiac to przychylam sie do zdania poprzedniczki- sproboj w jakiejs pracowni krawieckiej. przy fajnym materiale i dobrej krawcowej powinno sie udac.

Gość a.l.a
własnie problem mam najwiekszy z ta krawcowa. boje sie poprostu ze uszyje zle i ja bede niezadowolona z efektu konocwego.

Gość tak naprawde
piekne sa te sukienki.jak masz kogos w UK,to niech Ci kupi, tutaj sa w sklepach od 25 funtow za sztuke,nawet jeszcze ladniejsze

Gość xy...
mnie rowniez sie bardzo podoba. taka elegancka a zarazem dziewczeca. dobry gust!

Gość Vilemo 28
przy tańcu może opadać albo dobrze dopasować albo ramiączka

Vilemo 28-->dobrze ze o tym wspomniałaś bo nikt o tym nie myśli a później jest rozpacz w połowie imprezy:P (sama zapomniałam ostatnio:P:P). do autorki sukienka śliczna:) ja bardzo podobna tylko zamiast marszczenia w tali miała szarfę uszyłam sobie w femini. cena 300 zł. jeśli masz standardowe wymiary to w ich sklepie bez problemu kupisz (sklepy są tylko w Krakowie i w Warszawie) ja tak jak ja potrzebujesz czegoś specjalnego to uszyją w pracowni. ja z mojej byłam bardzo zadowolona:) polecam:) a co do opadania to najlepiej kup dobry stanik z sylikonem i przyszyj go później do sukienki to najlepiej działa:)

Gość taaaaak
po prostu piekna!

Gość a.nia
powinnas poczekac jeszcze tydzien-dwa i wtedy moga sie takie sukienki pokazac, bo przyznam ze ciekawy fason.

Gość tegoroczna
Hej, widziałam bardzo podobną sukienkę -taka bombka do kolan i dopasowana góra z dekoltem gorsetowym bez ramiączek, tyle ze jeszcze z kokardą przewiazaną przez pas w Zarze, tyle ze w Hadze, nie wiem czy kolekcje w Polsce sa te same teraz btw- uszylabym Ci taką, jest naprawde łatwa w konstrukcji:) ale mieszkam daleko

Gość jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaa
Hachette jezeli ty z tego chcesz bombke zrobic to jestem pelna podziwu. to calkiem inny fason.

Gość lalaal
slyszalam ze sa takie w zarze, ale to nic pewnego

Gość a moze....
a moze patrzylas w H&M??

sukienka ladna, ale bez pzresady...widzialam ladniejsze na studniowke (i nie, nie z gorsetem jakie sa w kazdym sklepie:P)

Gość w orsayu

Gość nikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam bardzo podobna do tej a dostalam ją w takim malym butiku u mnie w miescie i tez jestem bardzo zadowolona:) dostalam do niej sliczne buty takie polyskliwe pwerlowe i juz sie nie moge doczekac 100dniowki:D

Gość co pasuje
kupiałam dzis taka samą kieckę, tyle,ze czarna.. mam pytanie, jaka fryzura byłaby w sam raz?