Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaaa...

WEJDZCIE!!!!!!!jak mam zrobić te je**be pasemka!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość blondynkaaa...

chciałam zrobić rozjaśniaczem cieniutkie pasemka, ale będe trzymać tylko 15 minut bo chcę leciutko, ale zastanawia mnie jak to zrobić, jak nałożę na pierwszych pasemek to minie 15 minut, jak skończe wszystkie to wyjdzie na to że te ostatnie sie nie rozjaśnią bo bede musiała już zmyć aby tamte nie wyszły białe:O:O

Gość blondynkaaa...
nie bądzcie tacy! mam juz przygotowany rozjaśniacz a nie wiem jak zrobić:(

Gość blondynkaaa...
dzięki wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi, zajeebiste forum .

Ej no widocznie nikt nie robi pasemek. :O Jakbyśmy znały odp to na pewno któraś by Ci odpisała. Sr.

Gość honey_m
idz do fryzjera jak nie wiesz jak sie zabrac do rzczy...blondynko droga....Potem chodza takie blondyny heheh widac same rozjasnaane...Idz do frryzjrea.Farbowanie to nie zabawa. Nikt nie odpowida bo zadales pytanie na ktore szkoda czasu.

Gość GracjaSpacja
Rob pasemka przez czepek, w ten sposob nakladanie pojdzie ci szybciej, ale mimo to watpie ze zajmie ci mniej niz 15 minut. Najlepiej poprosic mame albo kolezanke.

Gość m_wibi
Na pewno sama nie zrobisz sobie ładnych pasemek zapomnij o tym .Ktos Ci w tym musi pomóc. Ale efekt też może być kiepski

hej sluchaj, kiedys kolezanka robila mi blond pasemka przez czepek i po jego zdjeciu i zmyciu rozjasniacza okazalo sie, ze nie bylo pasemek, tylko cala glowa blond!! Lepiej sobie odpusc :D

Gość honey_m
na farbowaniu nigdy nie bylas u fryzjera? zaczyna sie bondynko od tylu glowy! i sprawie idzie do przodu,pozatym i tak sama nie zrobisz:) a jak chcez wygladac do ludzi to idz do fryzjera...a nie bedzisze robic bondynom zla opinie...a poztaym nie masz gawranci jakie Ci wyjda..wie w razie co przygotuj sobie farbe odrazu na pokrycie calej glowy:)

hehehe :D:D:D Dokładnie miałam podobnie:) myslałam ze robie pasemka a to sie okazało ze biore pasmo po koleji i jak sie okzało wziełamw szystkie pasma :D:D i cała głowa blond :o do tego poaliłam cebulki bo nie widziałam dokłądnie na jaką odległość od głowy nakładam rozjaśniacz.Nigdy więcej!!!