Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka..

czy kobieta 172 cm i 77 kg moze wygladac atrakcyjnie ?

Polecane posty

Gość 77artur
Jasne ze moze ja kocham kazdy kilogram mojej dziewczyny, ty na pewno tez jestes bardzo seksi, poza tym cialo sie zmienia z czasem i nikt nie bedzie zgrabny przez cale zycie

Nie koniecznie waga świadczy o figurze. Ja zawsze byłam dobrze umięśniona i sporo ważyłam - nikt nie chciał wierzyć że tyle ważę. Moja koleżanka cała z przelewającego się sadła, taka co to łatwiej przeskoczyć niż obejść, ważyła o 10 kg mniej ode mnie. Nie mogłam uwierzyć ale widziałam na własne oczy jak się ważyła. Naprawdę nieraz jak czytałam, że ktoś przy wzroście np 165 strasznie płacze że waży 60 kilo, to w pierwszej chwili myślałam że przesadza ale jak popatrzyłam na zdjęcie - szok! Normalnie galareta jakaś.

Gość doth_s
tak, jak najbardziej. Ja mam 171 cm i 80 kg... na brak powodzenia nie narzekam

Gość ale powiedź
nie pytam złośliwie, jacy to są faceci? Chodzi mi o grupę wiekową i zawód. :)

Gość Iffat
Sorry, ale ja wątpię, że taka kobieta może wyglądać atrakcyjnie. Ja mam 170 cm wzrostu i ważę 50 kg. Pewnie niektóre będą mi tutaj mówić, że jestem anorektyczką, ale to nieprawda. Jestem po prostu szczupła. Mam duże powodzenie i każdy facet mówi mi, że mam przepiękne ciało. ;) I bez problemu mogą mnie nosić na rękach.

Gość asdasdas
TO co szczupłe nie zawsze się podoba...wystające kości, zarys żeber nie kręcą wszystkich...nie ma reguły..dlatego pytanie i większość odpowiedzi to bzdura. Można wyglądać atrakcyjnie...

Gość asdasdas
poza tym miseczka A lub nawet B w życiu nie może być atrakcyjna..małe pryszcze zamiast piersi

Gość wiochmenka
to zalezy zalezy, gdzie sie to sadełko rozkłada i jak ja osobiscie uwazam za atrakcyjne takie panie, które mają lekką nadwagę, ale zachowują proporcje - sporo weższa talia niż biodra, w cyckach sporo większy obwód niż w pasie jak jeszcze dobierzesz garderobę i sie fajnie zrobisz, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wyglądała ładnie za to na pewno nie wyglada atrakcyjnie kobieta, której brzuch sfałdowany sterczy bardziej niz cycki, nie ma wciecia w talii, a do tego nosi wór po kartoflach

Gość Katie_90
Pani, która jest autorką tego topiku to chyba ma sporą, a nie lekką nadwagę. :)

Gość Tylor
Ja też mam coś ok. 170 cm i ważyłam trochę ponad 70 kg kiedy byłam w ciąży i miałam ogromny brzuch. :D

Gość Rogerro
Znaczy się szczupłe?? Czy powinny być też niskie?

kazdy, dosłownie KAZDY moze sie podobac. KAZDY jest na swoj sposob wyjątkowym czlowiekiem i predzej czy pozniej odnajdzie drugą połowe. dlatego takie pytania jak w temacie wydają mi sie bez sensu. kazda potwora znajdzie swojego amatora

do BYSTRY JULEK. tzn. jaka nie jestem? taka jak na zdjeciu? no raczej malo kto tak wyglada. autorka topiku z pewnoscia tez nie ;). nikt nie jest idealny. ja tez moglabym zalozyc temat: \"czy kobieta 150cm i 40 kg moze wygladac atrakcyjnie ?\" ale to by bylo bez sensu. wiadomo ze jednym bym sie podobala a innym nie. kazdy ma inny gust(na szczescie).aha i znalazlam amatora mimo ze pewnie dla niektorych bylabym \"oblesnym karłem\"itp ;)

Gość Do M-A-L-U-U-U-T-KA
aż strach cię mocniej popchnąć bo możesz się rozpaść ! :O

Gość Do M-A-L-U-U-U-T-KA
jakie masz doświadczenie w tym zakresie ? :O

Gość Do M-A-L-U-U-U-T-KA
po tak szczegółowej odpowiedzi z twojej strony sądzę że twoje doświadczenie sprowadza się jpeg-ów i własnej graby :)

Gość upupupupupu
a ja jestem ladna, ale waze 70 kg (174cm wzrostu) wymiary 97-70-104 i nie moge sobie znalezc faceta. sadze ze przez to ze nie jestem super zgrabna, chociaz nie jest tak zle. Dlatego sie odchudzam a za 2 miesiace wszyscy faceci beda mogli mnie w dupe pocalowac! Albo nawet i nie..

Gość brak mi nicka jeszcze
Niestety w oczach takiego faceta jak ja... moze wygladać ładnie, na pewno nie sexy... i nie pociagajaco... Wierze w Ciebie, troche sportu... i oby do 60kg... a bedzie super!

Gość o jezu..
dzieki, 60 moze w dalszej przyszlosci, puki co 65 i bedzie super :)