Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majorka..

czy kobieta 172 cm i 77 kg moze wygladac atrakcyjnie ?

Polecane posty

Gość majorka..

dla faceta ..... ?

oczywiście że może....nie wszyscy faceci lubią chudzinki...

Gość jak masz duży cyc
to moge sie z tobą spotkać i cię wyruchać w trzy otwory

Gość nie moze
absolutnie nie moze. 77kg przy takim w zroscie to duzo za duzo. pytasz? odpowiadam: NIE MOZE!

Gość majorka..
chodzi mi bardziej o to czy taka kobieta moze sie jeszcze "dobrze prezentowac" ( tym bardziej w neglizu :P ) czy jednak to juz znacznie "za duzo" ?

Gość a facet i tak patrzy
kurcze, no nie wiem... zalezy chyba... tak mierzę do siebie, bo tez mam 172 i 65 i tak jest chyba tak zwyczajnie...gdybym miała o te 12kg więcej..... nie wiem sorry.....

A popatrzcie np na Joanne Liszowską. Chudzinką nie jest, cellulitis ma. A co? Niejeden taką by chciał jest seksowna,kobieca,ma kształty :)

Gość ekgg
j. liszowska szczupla jest :)

Ale nikt nie powiedział że autorka topicu jest gruba. Liszowska chuda nie jest. Zresztą waga wcale nie świadczy o tuszy . .

majorka>>> moooże, wierz mi. Znam dziewczynę, w zasadzie już kobietę :), waży na pewno dużo więcej i jest atrakcyjna. I mówię to jako kobieta, więc sama rozumiesz. Nie wiem jak Ona to robi, ale jest super.

to zalezy od kobiety jako całosci Jezeli jest to kobieta kobieca z kształtu i walorow to jest dla mnie bardzo atrakcyjna a jezeli jest to facet z wygladu tylko z cipka to obrzydliwosc

Gość ekgg
co Ty mowisz, przeciez liszowska w playboyu byla na okladce, no chyba ze ostatnio cos przytyla :)

Gość mbe
"j. liszowska szczupla jest " buahhahahahahaha, tekst roku :D

Gość majorka..
ile moze wazyc Liszowska? plus /minus ?

Gość GracjaSpacja
Och, spotkalam niedawno dziewczyne z naprawde spora nadwaga, a tak atrakcyjna, ze nawet mnie zaparlo dech w piersiach. Nie wiem co prawda, jak by wygladala nago ;) ale w gustownym ubraniu, swietnej fryzurze i z naprawde pieknym makijazem wygladala po prostu bosko!

Gość GracjaSpacja
I jeszcze jedna rzecz: kilogramy roznie rozkladaja sie u roznych osob; jedni maja tylko wydatny brzuch, inni duzy biust i biodra, jeszcze inni - waskie ramiona, a szerokie uda i lydki. Wady kazdej sylwetki da sie zamaskowac; najwazniejsze to akceptowac sama siebie. Zawsze znajda sie krytykanci, ktorzy stwierdza ze osoba z taka waga przy wzroscie 172 wyglada nieatrakcyjnie, ale wszystkim przeciez nie da sie dogodzic ;)

Gość ona3287448395
ja mam tyle samo wzrostu i waze 50 kg

spox, nie dołuj sie kobieto!! ja mam 172 cm i 69/70 kg (wahania wagi) i czuje sie sexi cycek większy, wąska talia, biodra krąglejsze szukaj ciuchów sexownych, ładna bielizna (nawet do pracy) a sama zobaczysz, że poczujesz się KOBIETą a reszta..sama przyjdzie

Gość ona3287448395
no jestem za chuda. troche wystaja mi zebra i kosci biodrowe.chcialabym przytyc z 5 kg ale nie moge . starsznie duzo jem (nawet fast foody) i to nic nie daje :(

Gość m.....i
i co sie przejmujesz? Tylko zdrowie sobie zrujnujesz fast foodami.

Gość ona3287448395
no w sumie to nie przejmuje sie tak bardzo bo mam ladna figure , ale jestem troche zachuda i jednak chcialabym troszke przytyc a fast foody i tak bym jadle bo sa przepyszne :)

Gość grupapieknosc
a ja mam 167 waze 70 kilo i nie ma faceta ktory by mnie nie zerznął.. to tak qpropo topicu nie zebym sie chwalila;]